Актив Комерс – шампион на футболния турнир ЕМА CUP 2011

4182

На 18-ти и 19-ти юни 2011г., в гр.София се проведе юбилейният 5-ти турнир по мини футбол, организиран от ЕМА ООД ,съвместно с лидера сред производителите на целулозни хартии MONDI.

Турнирът се проведе на многофункционалният, изцяло модернизиран спортен комплекс на МГУ ”Св.Иван Рилски” – Студентски град, София, който притежава единствената по рода си в България лицензирана настилка ФИФА – 2 звезди, за практикуване на мини футбол. Съдействие в организацията на турнира оказаха фирма „РД Спорт” и АФЛ при БФС.

В турнира участие взеха 16 фирмени отбора на печатници и каталожни търговци свързани с полиграфията в България, които чрез жребий бяха разпределени в 4 групи.

Отборната надпревара стана доста интригуваща, като победителите в групите се решиха в последните мачове, след оспорвани сблъсъци и много приятни емоции.

Заслужено за полуфиналите се класираха отборите на Перфект, ПК Д. Благоев, Актив Комерс и Фатум, като след изиграването им безапелационно се класираха за финала Фатум и Актив Комерс.

Актив Комерс и фатум

Шампион в ЕМА CUP 2011 стана отборът на Актив Комерс в оспорван финал с Фатум, които за поредна година потвърдиха висока класа.
Победителите от Актив Комерс бяха наградени с медали и купа от г-жа Лидия Семова – регионален представител на MONDI за България.
Заелият второ място отбор на Фатум получи медали и купа от г-н Румен Джабарски -Управител на фирма „РД Спорт”. Класиралият се на трето място отбор на ПК Д.Благоев беше награден от с медали и купа от доц. д-р Йордан Иванов – ръководител и гл. съдия на турнира.

Отборът на Перфект беше награден с купа от инж.Иван Митев – адм.директор на турнира.
Управителя на ЕМА ООД – г-н Христо Матеев отправи приветствие към финалистите , като награди призьорите и с парични награди.

Бяха раздадени и следните индивидуални награди :

  • Най-добър вратар – Цветан Кошарски ( Активкомерс )
  • Най-добър защитник – Петър Спасов ( Фатум )
  • Най-добър нападател – Николай Иванов (Активкомерс )
  • Най-атрактивен състезател – Александър Димитров ( ПК Д.Благоев )
  • Индивидуален Феърплей – Емил Ангелов ( ЕМА )

Източник: ЕМА

Интернет портал за печатни технологии.