Акценти и новости от Графика МС

2512
Акценти и новости от Графика МС

Голям интерес предизвика най-новото предложение от Роланд, което бе показано за първи път на българския пазар на щанда на Графика МС, БАИТ ЕКСПО 2006.

Новата серия режещо-печатащи машини SOLJETProIII: Print&Cut: XC-540 –идеален за широк кръг от приложения, вкл. етикети, декорации, POP дисплеи, банери, графики върху превозни средства и др. в коминация с впечатляваща скорост до 41кв.м/ч. за високобемно производство на билбордове и големи банери. В базовата конфигурация са вкючнени: вградена тройно нагряваща система за бързо исушаване и поемащ механизъм за медията които значително допринасят за високата производителност.
––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Атрактивно предложение за персонализирана рекламна визия представи Графика МС на своя щанд в БАИТ ЕКСПО 2006:
DVX системи – LSD монитори с вграден процесор за обработка на видео, аудио и изображения. Комбинацията от статична и подвижна картина в допълнение със своя естетичен дизайн са оригинален средство за презентации и реклама.
С възможност за индивидуално разположение от таван или стена. Основни качества: Икономичност, компактност, автономност.
Автоматично стартиране и автоматично повтаряне на дигиталното изображение, ярък LCD монитор, възпроизвеждане на MPEG 1,2, mp3, JPEG.
Лесно сменяем носител на информация (CF type I,II).
Най-атрактивната опция е възможността за персонализиране на външният вид.

–––––––––––––––––––––––––––––––––
Тази година Гафика МС изненадаха настояшите си и бъдещите си клиенти с богата гама от материали за печат, които ще поддържат като постоянни складови наличности от марките Arlon, Verseidag, Flexmed включващи специфични медии за външна реклама като: автомобилно фолио, мрежи, винили, канаваца, банери и много др. Продукти, доскоро непознати на българският пазар бяха представени на щанда на Графика МС на БАИТ Експо –ноември 2006г.

Източник: Графика МС

Интернет портал за печатни технологии.