Анилоксови валове от Полихром Сервиз

2297
Анилоксови валове от Полихром Сервиз

Полихром Сервиз е партньор на Cheshire Anilox Technology, производител на високо качествени лазерно гравирани керамични и хромирани анилоксови валове подобряващи работния процес.

cheshire

Фирмата Cheshire Anilox Technology е създадена през 1992г., като прогресивно се е развила в много пазарни области, които включват гъвкави опаковки, велпапе, етикети, пликове, лакиране и офсет. Cheshire Anilox Technology са се установили като един от водещите европейски доставчици на анилоксови валове, сервизна поддръжка и регенерация с лоялни клиенти в повече от 60 държави.

cheshire logo vals

Triplex Pro 200 Plasma Coating System – Най-твърдата керамика на пазара
Керамичното покритие представлява критична част на анилоксовите валове, като това се отразява на последователността при гравирането и най важното дълголетието. Има стотици променливи в плазмения процес на впръскване, които определят качеството на покритието. С помощта на най-новите и най-сложни напълно автоматизирани системи за нанасяне на покрития, Cheshire Anilox Technology контролира критичните параметри в процеса на плазмата, за да се постигне постоянна, изключително плътна и устойчива на износване керамика.

TriplexPro®200 плазма спрей пистолет, е конфигуриран да произвежда много стабилен, с фиксирани дължина плазмени дъги, които са напълно независими от геометрията на дюзата.

Контрол на обема
Правилният обем на клетката е абсолютно необходим за точното възпроизвеждане на цветовете. Cheshire може да произвеждат с постоянен клетъчен обем, защото използва най-модерната технология за измерване на сканиране интерферометрията. Това е система с дигитален микроскоп използваща серия от отразяващи се светлинни вълни на ниво под микрона, за заснемане на напречните сечения при гравиране и създаването на 3D изображението на клетката, което води до измерване на верния обем. Това е най-точният начин за измерване на обема на клетката.
Повече от 20 години професионален сервиз са спечелили на Cheshire репутацията на иновативни с технически познания и отзивчиво обслужване на клиентите. Cheshire АniloxTechnology е инвестирал в най-новите лазерни влакнести системи, най-напредналите технологични системи за керамични покрития и системи за инспекция и проверка обем.

Най-напредналите Влакнесто Лазерни Технологии: Висок обем, висок екран
Cheshire Anilox Technology използва последните технологии на Влакнестите Лазари с оптика позволяваща да се осигури несравним контрол на лъча по време на гравирането за последователна геометрия на клетката и подобрени свойства при освобождаването на мастилото. Tехният мощен 500 вата влакнест лазер с импулс може да гравира неограничен брой клетки позволяващи. Cheshire Anilox Technology да разработва нови гравюри за изключително качествен печат, подобрена консистенция и по-висока разделителна способност.

Напълно собствено производство
Cheshire имат напълно затворен производствен процес за производство на анилоксовите валове. Това позволява много ефективно да се създаде производствен стандарт и типизирани валове, с което да се постигне ценова ефективност при поддържане на високо качество на продукта. Качеството се следи от близо на всеки вал от началото да края на производствения процес. Това дава и гъвкавост за развитието на специализирани производствени процеси и скъсени времена за доставка.
Този дизайн не само обединява най-добрите характеристики на своя предшественик на Triplex III, но има по-висока производителност, подобрена стабилност на процеса и отлична възпроизводимост. Отлагането върху покритията и шупливостта е значително многократно подобрена в резултат, на което твърдостта е 1600 по скалата на Викерс при средно постигната 1300 на алтернативни продукти.
По голяма твърдост означава по-голяма устойчивост към работната среда. Triplex прикритията имат най-ниска шупливост постигана до днес на пазара( само 1%) която, ще предпази материала под покритието от корозивни мастила или други химикали. Ниската шупливост създава гладка повърхност за по-прецизно гравиране с лазер и прави почистването по-лесно.

Технически опит
Нашият екип от технически експерти може да ви помогне да оптимизирате вашия печатен процес, чрез определяне на подходящия анилокс за вашия печатен процес, за намаляване времето за престой и загубите на времето за смяна на валове.

Анилокси на склад – програма за експресни доставки
Ние държим на склад най-често използваните ширини готови за гравиране, според клиентската спецификация и имаме готовност за изпращане в рамките на 48 часа.

Източник: Полихром Сервиз ЕООД

 

Полихром Сервиз ЕООД

гр. София
Тел.: 0882/ 098 762
Тел.: 0899/ 133 211
Тел.: 0882/ 820 619

Интернет портал за печатни технологии.