Анонс с обновен сайт

2391

Освен подобрена функционалност и по-лесна навигация до всеки продукт на сайта, от Анонс предлагат и нови продукти на разположение на своите клиенти.

Какво ново ще намерите на сайта? Анонс започна да предлага немски плоскости за лазерно и механично гравиране за интериорно и външно приложение.  Без никакъв комромис в качеството, но с атрактивна цена. Освен пластмасите ще видите и голямо разнообразие от метали, фолиа, магнити. Някой от материалите са новост за нашия пазар.

Кратко описание на някой от тях:

Пластмаси:

Laser Acryl 1
UV устойчив* материал за изключително детайлно лазерно и механично гравиране. Състой се от акрилно ядро и тънък покривен слой. Гравира се с ниска мощност, като се постига много гладка и равномерна повърхност на гравираното поле. Предлага се с дебелина от 1.6 mm. Подходящ за всички видове CO2 лазери
*Забележка: когато за металиците  UV устойчивоста е специално изискване препоръчваме използването на Laser Plus
Laser Plus
Специално разработена акрилна пластмаса за външно приложение. Притежава подобрена устойчивост на UV, корозия и окисляване. Подобрена механична устойчивост на надраскване. Това я прави подходяща за табели които ще се монтират на открито или на пряка слънчева светлина. Позволява гравиране на малки детаили  (под 1 mm) с висока скорост и ниска мощност. За лазерно CO2 и механично (CNC) гравиране

ABS Economy
Икономична серия ABS  пластмаса. Подходящ за интериорно (вътрешно) приложение, когато няма агресивни фактори на околната среда. Предназначен за лазерно (CO2, FIBER и YAG) и механично гравиране. Предлага се с дебелина 1.5 mm.

Метали:

Laser Marble
Специално обработен месинг и алуминий за лазерно гравиране със структора на мрамор. След гравиране се получава огледално лъскава идеално гладка повърхност. Предлага се в 4 различни цвята. Подходящ за интериорно  приложение. Може да се гравира и механично. Предлага се с дебелина 0,4 mm. за алуминия и 0.5 за месинга.

Laser Metal
Оцветен гланцов алуминий в четири основни цвята. След гравиране с СО2 лазер се получава полирана огледална повърхност с цвят злато или сребро. Предназначен за интериорно приложение.

Laser Metal
Никел с матирана „фрост“ структура (подобна на пясакоструй). След гравиране с СО2 лазер се получава огледална полирана повърхност. Налични цветове – злато и сребро. Дебелина 0.38 mm за златото и 0.46mm за среброто. За интериорна употреба.

AluSign
Специално повърхносно обработен алуминий, който става черен след гравиране с CO2 лазер без да е необходима допълнителна обработка. Предназначен за интериорно приложение. Дебелина о,51 mm, атрактивна цена

Анодиран алуминий гланц и мат
Листов анодиран алуминий с дълбочина на оксидацията 0.1mm. Може да бъде гравиран с лазерен или механичен гравир. При гравиране с СО2 лазер гравираните елементи стават бели на цвят. Подходящ за вътрешно и външно приложение. Предлага се с дебелина от 0.5 mm до 4 mm 

Магнити:

Laser magnet
Магнитно фолио за лазерно и механично гравиране. С UV защита подходящо за интериорно и външно приложение. Дебелина – 0.5 mm. За разлика от стандартното магнитно фолио се реже без проблем с всички CO2 лазери

При всяка нова поръчка през месец Май, потребителите ще получат безплатен луксозен класьор с мостри от всички налични материали.
Всички поръчки на материали до 130 лв. ще пристигат до вашия офис само за 5 лв ( с D&D). За поръчки над тази сума куриера е за сметка на Анонс.

Каталог на предлагните материли можете да изтеглите тук.

За повече информация относно всички  материали, цени и приложението им посетете сайта www.anons.eu или на телефони:
www.anons.eu
+359 42 98 72 74
+359 898 43 09 09

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.