Анонс с обновен сайт

2309
Spread the love

Освен подобрена функционалност и по-лесна навигация до всеки продукт на сайта, от Анонс предлагат и нови продукти на разположение на своите клиенти.
inline_62_https://printguide.info/images/anons_site.png

Какво ново ще намерите на сайта? Анонс започна да предлага немскиплоскости за лазерно и механично гравиране за интериорно и външноприложение.  Без никакъв комромис в качеството, но сатрактивна цена. Освен пластмасите ще видите и голямо разнообразие отметали, фолиа, магнити. Някой от материалите са новост за нашия пазар.

Кратко описание на някой от тях:

Пластмаси:

inline_349_mailbox:///F%7C/Documents%20and%20Settings/Sasho/Application%20Data/Thunderbird/Profiles/tj3uncot.default/Mail/mail.prepressbg-7.com/Inbox?number=1241224404&part=1.1.1.2Laser Acryl 1
UV устойчив* материал за изключително детайлно лазерно и механичногравиране. Състой се от акрилно ядро и тънък покривен слой. Гравира сес ниска мощност, като се постига много гладка и равномерна повърхностна гравираното поле. Предлага се с дебелина от 1.6 mm. Подходящ завсички видове CO2 лазери
*Забележка: когато за металиците  UV устойчивоста е специалноизискване препоръчваме използването на Laser Plus
Laser Plus
Специално разработена акрилна пластмаса за външно приложение. Притежаваподобрена устойчивост на UV, корозия и окисляване. Подобрена механичнаустойчивост на надраскване. Това я прави подходяща за табели които щесе монтират на открито или на пряка слънчева светлина. Позволявагравиране на малки детаили  (под 1 mm) с висока скорост иниска мощност. За лазерно CO2 и механично (CNC) гравиране

ABS Economy
Икономична серия ABS  пластмаса. Подходящ за интериорно(вътрешно) приложение, когато няма агресивни фактори на околната среда.Предназначен за лазерно (CO2, FIBER и YAG) и механично гравиране.Предлага се с дебелина 1.5 mm.

Метали:

LaserMarble
Специално обработен месинг и алуминий за лазерно гравиране съсструктора на мрамор. След гравиране се получава огледално лъскаваидеално гладка повърхност. Предлага се в 4 различни цвята. Подходящ заинтериорно  приложение. Може да се гравира и механично.Предлага се с дебелина 0,4 mm. за алуминия и 0.5 за месинга.

LaserMetal
Оцветен гланцов алуминий в четири основни цвята. След гравиране с СО2лазер се получава полирана огледална повърхност с цвят злато илисребро. Предназначен за интериорно приложение.

LaserMetal
Никел с матирана „фрост“ структура (подобна на пясакоструй). Следгравиране с СО2 лазер се получава огледална полирана повърхност.Налични цветове – злато и сребро. Дебелина 0.38 mm за златото и 0.46mmза среброто. За интериорна употреба.

AluSign
Специално повърхносно обработен алуминий, който става черен следгравиране с CO2 лазер без да е необходима допълнителна обработка.Предназначен за интериорно приложение. Дебелина о,51 mm, атрактивна цена

Анодиран алуминий гланц и мат
Листов анодиран алуминий с дълбочина на оксидацията 0.1mm. Може да бъдегравиран с лазерен или механичен гравир. При гравиране с СО2 лазергравираните елементи стават бели на цвят. Подходящ за вътрешно и външноприложение. Предлага се с дебелина от 0.5 mm до 4 mm 

Магнити:

Lasermagnet
Магнитно фолио за лазерно и механично гравиране. С UV защита подходящоза интериорно и външно приложение. Дебелина – 0.5 mm. За разлика отстандартното магнитно фолио се реже без проблем с всички CO2 лазери

При всяка нова поръчка през месец Май, потребителите ще получатбезплатен луксозен класьор с мостри от всички налични материали.
Всички поръчки на материали до 130 лв. ще пристигат до вашия офис самоза 5 лв ( с D&D). За поръчки над тази сума куриера е за сметкана Анонс.

Каталог напредлагните материли можете да изтеглите тук.

За повече информация относно всички  материали, цени иприложението им посетете сайта www.anons.euили на телефони:
www.anons.eu
+359 42 98 72 74
+359 898 43 09 09

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.

В свободното си време: Посветен е на футболния отбор на Полиграфия инфо.