Анталис България със специална покана за представяне на новия си каталог

814
Анталис България със специална покана за представяне на новия си каталог

Заповядайте на специалното събитие The Night The Colour The Paper на 23 октомври (вторник) 2018г. в зала Генератор.

 

 

Анталис България ще представи новия каталог на Arjowiggins Creative Papers PaperBook 2018-2021.

Заедно с гостите ще разгледат новите цветове от гамите Curious Collection и Keyakolour, които са предоставени от Томаш Перет.

 

За първи път ще бъде представена и новата гама Curious Alchemy. Eдна изключителна колекция от картони, наподобяващи ценни метали в по-суров вид. Цветовете и покритието са толкова сполучливи, че всеки цвят е кръстен на съответния химичен елемент.

Още – възможностите на хартията на бъдещето PowerCoat Alive; арт инсталации от хартия на дизайнера Цветислава Колева и всичко това с чаша хубаво вино.

 

Всяка компания ще получи и новия каталог на Arjowiggins Creative Papers.

Място:  Бул. Черни Връх 47 / Източен вход / Бизнес Център Витоша, София, България

Начален час: 18:00

 

Местата за ограничени.

Регистрация тук. 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.