Анталис представи Keaykolour

3184
Spread the love

Обновена и неповторима гама картони за една пъстра есен!
Непретенциозени модерен, KeayKolour има за цел да предложина печатниците съчетание от 11 нови,интензивни цвята, значително по-широкдиапазон от грамажи и екологичнопослание.

inline_585_https://printguide.info/images/ARJO_FANSWATCH_preview.jpg

Водениот желанието постоянно да изненадвасвоите клиенти с най-широката гама отиновативни продукти с добавена стойност,Анталис, водещият европейски дистрибуторна хартия и материали за външна реклама,добави подмладената гама на ArjowigginsKeaykolourкъм своето портфолио. Колекцията,съчетаваща впечатляваща естетика иекологична ангажираност, сега се предлагаобщо 29 хармонични, елегантни цветове,разнообразие от стилни релефни покрития,както и от 30 до 100% съдържание на PCW (постизползвана целулоза.). Както всичкиефектни хартии на Arjo Wiggins и новата гамана Keaykolour e FSC сертифицирана.

inline_485_https://printguide.info/images//ARJO_SWATCHBOOK_OUVERT_preview.jpg

Зада отговори на голямото търсенето наефектни продукти, подходящи за съвременнитецифрови печатни техники и същевременноотговарящи на стремежа на потребителитеза устойчивото развитие KeayKolour предлага3 нови гами хартия:

  • „Оригинал“ (бивш Антик) есега с 30% рециклирани фибри и предлага5 нови наситени и ярки цвята. Тази гамавключва и познатата гама Пергамент, новече грамажите и достигат до 450 гр веднослойните картони.
  • „100% рециклирана“ гама епървата, която предлага 300гр. картони с100% PCW пост използвана целулоза, с изтънченизглед. Гамата предлага хартии и картонив богато разнообразие от цветове спреплетени метализирани частици илиделикатни влаканца. Сега гамата включваи 3 нови модни нюанси.
  • „ReKreate“ гама е уникалнен“upcycled“ продукт, който използваповторно влакна, които са се отделилив процеса на рециклиране. Неговатапатентована технология намаляваизползваните багрила и целулоза с 50%и е значително постижение в областтана устойчиви продукти. Гамата включва300гр и 600гр продукти в 3 очарователницвята.

KeayKolourвече включва 11 нови цвята, подбраниспоред холандските модни тенденции ирезултат от работата на Ли Еделкорт. Тецелят да отговорят на съвременнитеочаквания за дизайн и печат.

inline_237_https://printguide.info/images/waterfall_KEAYKOLOUR_ORIGINAL_preview.jpg

Гаматаот пликове с формати DL и C5 вече включва15 нови цвята.
Силнорелефните хартии на Keaykolour продължаватда бъдат налични в 12 различни структури,като сега са с 30% рециклирана целулоза.Всички хартии са безсъдържание на хлорнамаса и са сертифицирани по FSC.

Цялатамарка е приложима на офсетов печат,както и на всички традиционни печатнипроцеси, като преге, ситопечат иличастичен лак. Тя е подходяща и за дигиталенпечат.

KeayKolourима безбройприложения. 120грамовите продукти саидеални за бланки, форзаци и брошури,докато 300 грамовите са правилния изборза луксозни опаковки, но също така и запокани, поздравителни картички икорици. 450гри 600грамовикартони всепо-често се търсят от модната индустрияза етикети на облекло.

Тазиесен бъдете различни!
Прочетете повече на keaykolourpaper.com
Източник:www.antalis.bg
тел.: 0700177 66
sales@antalis.bg

Биографична информация