Анталис представи Keaykolour

3346

Обновена и неповторима гама картони за една пъстра есен!

Непретенциозен и модерен, KeayKolour има за цел да предложи на печатниците съчетание от 11 нови, интензивни цвята, значително по-широк диапазон от грамажи и екологично послание.

Водени от желанието постоянно да изненадва своите клиенти с най-широката гама от иновативни продукти с добавена стойност, Анталис, водещият европейски дистрибутор на хартия и материали за външна реклама, добави подмладената гама на Arjowiggins Keaykolour към своето портфолио. Колекцията, съчетаваща впечатляваща естетика и екологична ангажираност, сега се предлага общо 29 хармонични, елегантни цветове, разнообразие от стилни релефни покрития, както и от 30 до 100% съдържание на PCW (пост използвана целулоза.). Както всички ефектни хартии на Arjo Wiggins и новата гама на Keaykolour e FSC сертифицирана.

За да отговори на голямото търсенето на ефектни продукти, подходящи за съвременните цифрови печатни техники и същевременно отговарящи на стремежа на потребителите за устойчивото развитие KeayKolour предлага 3 нови гами хартия:

  • „Оригинал“ (бивш Антик) е сега с 30% рециклирани фибри и предлага 5 нови наситени и ярки цвята. Тази гама включва и познатата гама Пергамент, но вече грамажите и достигат до 450 гр в еднослойните картони.
  • „100% рециклирана“ гама е първата, която предлага 300гр. картони с 100% PCW пост използвана целулоза, с изтънчен изглед. Гамата предлага хартии и картони в богато разнообразие от цветове с преплетени метализирани частици или деликатни влаканца. Сега гамата включва и 3 нови модни нюанси.
  • „ReKreate“ гама е уникалнен „upcycled“ продукт, който използва повторно влакна, които са се отделили в процеса на рециклиране. Неговата патентована технология намалява използваните багрила и целулоза с 50% и е значително постижение в областта на устойчиви продукти. Гамата включва 300гр и 600гр продукти в 3 очарователни цвята.

KeayKolour вече включва 11 нови цвята, подбрани според холандските модни тенденции и резултат от работата на Ли Еделкорт. Те целят да отговорят на съвременните очаквания за дизайн и печат.

Гамата от пликове с формати DL и C5 вече включва 15 нови цвята.
Силно релефните хартии на Keaykolour продължават да бъдат налични в 12 различни структури, като сега са с 30% рециклирана целулоза. Всички хартии са без съдържание на хлорна маса и са сертифицирани по FSC.

Цялата марка е приложима на офсетов печат, както и на всички традиционни печатни процеси, като преге, ситопечат или частичен лак. Тя е подходяща и за дигитален печат.

KeayKolour има безброй приложения. 120 грамовите продукти са идеални за бланки, форзаци и брошури, докато 300 грамовите са правилния избор за луксозни опаковки, но също така и за покани, поздравителни картички и корици. 450гр и 600грамови картони все по-често се търсят от модната индустрия за етикети на облекло.

Тази есен бъдете различни!
Прочетете повече на keaykolourpaper.com
Източник: www.antalis.bg
тел.: 0700 177 66
sales@antalis.bg

Интернет портал за печатни технологии.