Анталис представя иновация в света на опаковането

1106
Анталис представя иновация в света на опаковането

MINI PAK’RTM е компактно решение за опаковане на Вашите пратки, според размерите и формата на конкретното изделие.

 

 

Машината предлага 5 различни типа фолио с различна големина на въздушните възглавници, така че да можете да опаковате и да уплътните лесно както големите празнини, така и фини пространства и да защитите Вашите продукти. Машината се използва изключително лесно и позволява да избирате налягането на възглавниците, според нуждите за опаковане на конкретния продукт. Освен компактните размери на MINI PAK’RTM , спестявате огромно складово пространство от съхранение на бабъл фолио. Два палети с фолио с възглавници за MINI PAK’RTM  се равнява на един тир с роли аеропласт (бабъл фолио).

4 причини да се сдобиете с MINI PAK’RTM
Искате да защитите стоката си при транспортиране?  MINI  PAK’RTM   е малка и лесна за употреба система, която Ви позволява да създавате защитни опаковки, тип бабъл фолио, според Вашите нужди. Можете да избирате между 5 вида фолио за опаковане на Вашите стоки.

Лесен за употреба: включете машината, заредете филм и всичко е готово за работа. Машината използва вътрешен източник на въздух, без необходимост от компресиран въздух. Не изисква специална поддръжка. Гаранция – 12 месеца.

Модерна технология: използва RFID (радио технология за честотна идентификация) автоматично избира правилните настройки за лесна употреба.

Гъвкавост и бързина: Работи със скорост 7,5 mtr / min. Произвежда 5 различни вида защитно фолио, които да отговарят на нуждите Ви за опаковане.

Компактност: Машината е компактна -(LxWxH = 36x33x28cm), тежи само 6 kg и се побира почти навсякъде. Елиминира необходимостта от съхраняване на традиционното аеропласт фолио. MINI PAK’RTMдава възможност за монтаж и на стената, спестявайки още повече пространство.

Видео

Свържете се с Анталис България за среща и демонстрация на MINI PAK’RTM
Това е малка част от портфолиото от продукти за опаковане, която Анталис България предлага. Можете да намерите още:

  • Фолио за пакетиране
  • Ръчно стреч фолио, машинно стреч фолио, стреч фолио без шпула
  • Термосвиваемо фолио
  • Тиксо – акрилно, солвентно, хартиено, двойнозалепящо се
  • Разпенен полиетилен
  • Много други решения за Вашите опаковки

Анталис България
www.antalis.bg
тел. 0700 177 66
sales@antalis.bg

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.