Анталис разшири продуктовата гама Olin

1939

Дистрибуторът на хартия и картони за полиграфията и материали за външна реклама Анталис, разшири гамата си от премиум офсет Olin. Един от най-успешните продукти на Анталис сега предлага решение за цифровия печат и богата гама от 100% рециклирани хартии както в бели, така и в кремави промазки.

Olin Digital

Olin Digital предлага решение за премиум офсетова хартия, предназначена за дигитален печат. Това е първият продукт в своя клас на пазара, който гарантира отлично качество както при офсетов, така и при дигитален печат.

Olin Digital е сертифициран за съвместимост с HP Indigo и печатни машини със сух тонер и се предлага и в размери, специално предназначени за машини HP Indigo. Гамата се предлага с обикновена или гладка повърхност, с висока белота или кремав цвят и с 90, 120, 200, 250 и 300 грама на кв. м. Анталис препоръчва хартиите за широка гама приложения в областта на цифровия печат като фотоалбуми, издания по заявка и персонализирани покани, корпоративни материали и дневници, книги, годишни отчети и др..

Другата новина на Olin e разширението му в серията Olin Recycled. Преди 100% рециклирания Olin, който има и FSC сертификат се предлагаше само в кремав вариант. Сега вече намираме и цвят High White, който може да бъде използвана за материали, представящи екологичната отговорност на дадена марка, без компромис в качеството на печат.
За компаниите, които познават Оlin слоганът на марката е изцяло обоснован. „Olin– всичко, от което се нуждаеш“. Той предлага премиум офсетова хартия в 17 различни грамажа от 40до 400гр/м2, 5 цвята от бяло до слонова кост и 4 структури.

Продуктовият мениджърът за креативни хартии на компанията Emma Linley каза: „Представянето на Olin беше голям успех и да предлагаме тази гама за дигитален печат значи, че отваряме марката за по-широка аудитория. Качеството на печат е най-доброто в класа на пазара за висококачествени хартии без покритие, затова очаквам с нетърпение да видя продуктите, които ще бъдат произведени.“

Оlin се предлага на склад в Анталис. Най-голямото му предимство е гъвкавостта му на доставка. За всеки артикул извън представените на склад в Анталис са необходими 2 седмици за внос. А минималното количество е само 1 пакет.

Обадете се за своята брошура на Olin на 0 700 177 66

Източник: printweek.com и antalis.bg
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.