Арт Стил обнови печатната си база

2022

Xerox Color C75 Press и Roland SolJet Pro IV XF-640 са новите придобивки на фирмата.

Това, което ще получат клиентите на Арт Стил е още по-високо качество на печат и бързина на обслужване. Вижте подробности за възможностите и предимствата на дигиталната машина Xerox Color C75 Press и широкоформатния Roland SolJet Pro IV XF-640:

Xerox Color C75 Press
Xerox Color C75 Press

 
Моделът Xerox Color C75 Press притежава системата Simple Image Quality Adjustment (SIQA), която позволява на оператора самостоятелно да регулира равномерността на оптическата плътност (по- рано това можеше да направи само сервизен инженер). Машината е оборудвана и със системата Intelligent Fuser Tracking, която дава възможност за настройка на фюзера към конкретен формат хартия. Този подход позволява да се съкрати разхода на енергия, както и да се удължи живота на фюзера. Основно предимство на модела Xerox Color C75 Press е неговата универсалност. Машината позволява печат на медии с плътност до 300г/м2 и отпечатва до 75 страници непромазана хартия в минута, до 51 страници при работа с промазана. Друг плюс на C75 са разширените и възможности за сканиране и копиране, в това число автоматичен двустранен скенер със скорост до 200 изоб./мин. 
 
Арт Стил ООД добави още една придобивка в машинния си парк: най-новата широкоформатна печатаща машина Roland XF- 640 /1.6 м/ от високата професионална серията SOLJET PRO IV.

Roland SolJet Pro IV XF-640
Roland SolJet Pro IV XF-640
 
Отличителните характеристики на модела са: впечатляваща бързина съчетана с качествен печат, надежност и  здравина, подходящи за голяма продуктивност.

Работата в режим CMYK X 2 предлага двойно по-голяма производителност  спрямо предходните модели SJ i XJ  и е безспорно най-бързият представител от семейството на Роланд до момента – скоростта на печат достига до 102 м2/ч! 

Машината поддържа новата серия мастила на Роланд : Ecosol Max 2  – без съдържание на  никел. Новата серия се характеризира с висока механична устойчивост и тригодишна гаранция при външни условия, разширена гама от ярки цветове, повишена наситеност за по-богати цветове и нюанси, бързо съхнене за по-голяма продуктивност, както и възможност за печат върху внушителен брой материали с и без покритие. Възможността за работа и с мастила на водна основа го прави особено подходящ за сублимация!

Софтуерът за управление на машината – Roland Versa Works – е съвместим и с много други рипове, налични на пазара като: Caldera, Colorgate, Onyx, Efi, Wasatch и др. 

Удобен калкулатор /функция на рипа/, прецизно изчилява консумацията на мастила за всяка конкретна задача, което е несравнимо предимство при планиране на настоящи и бъдещи проекти.

За качеството на печата допринася и иновационната технология Intelligent Pass Control™, създадена за избягване на бандинг чрез прецизно контролиране и разполагането на пасовете. Функцията „On support” позволява продължителна работа на машината, без необходимост от постоянно присъствие на персонал, благодарение на възможността да се проследяват дистанционно работните операции .

Roland XR-640 e идеален инстумент за изработване на банери, пана, графики за брандиране на превозни средства, витрини, ПОП дисплеи, разнообразни графики за търговски изложения, постери и много други проекти и дълготрайни приложения, предназначени за външни и вътрешни условия.

Вижте всички предлагани от Арт Стил продукти и услуги:

 

Арт Стил ООД

 

От 2002г. Арт Стил ООД работи в областта на интериорната, екстериорната и сувенирната реклама. Фирмата предлага пълно рекламно обслужване. Благодарение на богатия си машинен парк успява да покрие области като светещи и несветещи външни или интериорни реклами, брандинг, 3D проекти и др. За нас мобилността е важна част от работния процес, затова работим на територията на цялата страна.

Интернет портал за печатни технологии.