Арт Стил обнови печатната си база

1987
Spread the love

Xerox Color C75 Press и Roland SolJet Pro IV XF-640 са новите придобивки на фирмата.

Това, което ще получат клиентите на Арт Стил е още по-високо качество на печат и бързина на обслужване. Вижте подробности за възможностите и предимствата на дигиталната машина Xerox Color C75 Press и широкоформатния Roland SolJet Pro IV XF-640:

inline_628_/images/artstyle_01.jpg
Xerox Color C75 Press

 
Моделът Xerox Color C75 Press притежава системата Simple Image Quality Adjustment (SIQA), която позволява на оператора самостоятелно да регулира равномерността на оптическата плътност (по- рано това можеше да направи само сервизен инженер). Машината е оборудвана и със системата Intelligent Fuser Tracking, която дава възможност за настройка на фюзера към конкретен формат хартия. Този подход позволява да се съкрати разхода на енергия, както и да се удължи живота на фюзера. Основно предимство на модела Xerox Color C75 Press е неговата универсалност. Машината позволява печат на медии с плътност до 300г/м2 и отпечатва до 75 страници непромазана хартия в минута, до 51 страници при работа с промазана. Друг плюс на C75 са разширените и възможности за сканиране и копиране, в това число автоматичен двустранен скенер със скорост до 200 изоб./мин. 
 
Арт Стил ООД добави още една придобивка в машинния си парк: най-новата широкоформатна печатаща машина Roland XF- 640 /1.6 м/ от високата професионална серията SOLJET PRO IV.

inline_782_/images/artstyle_02.jpg
Roland SolJet Pro IV XF-640
 
Отличителните характеристики на модела са: впечатляваща бързина съчетана с качествен печат, надежност и  здравина, подходящи за голяма продуктивност.

Работата в режим CMYK X 2 предлага двойно по-голяма производителност  спрямо предходните модели SJ i XJ  и е безспорно най-бързият представител от семейството на Роланд до момента – скоростта на печат достига до 102 м2/ч! 

Машината поддържа новата серия мастила на Роланд : Ecosol Max 2  – без съдържание на  никел. Новата серия се характеризира с висока механична устойчивост и тригодишна гаранция при външни условия, разширена гама от ярки цветове, повишена наситеност за по-богати цветове и нюанси, бързо съхнене за по-голяма продуктивност, както и възможност за печат върху внушителен брой материали с и без покритие. Възможността за работа и с мастила на водна основа го прави особено подходящ за сублимация!

Софтуерът за управление на машината – Roland Versa Works – е съвместим и с много други рипове, налични на пазара като: Caldera, Colorgate, Onyx, Efi, Wasatch и др. 

Удобен калкулатор /функция на рипа/, прецизно изчилява консумацията на мастила за всяка конкретна задача, което е несравнимо предимство при планиране на настоящи и бъдещи проекти.

За качеството на печата допринася и иновационната технология Intelligent Pass Control™, създадена за избягване на бандинг чрез прецизно контролиране и разполагането на пасовете. Функцията „On support” позволява продължителна работа на машината, без необходимост от постоянно присъствие на персонал, благодарение на възможността да се проследяват дистанционно работните операции .

Roland XR-640 e идеален инстумент за изработване на банери, пана, графики за брандиране на превозни средства, витрини, ПОП дисплеи, разнообразни графики за търговски изложения, постери и много други проекти и дълготрайни приложения, предназначени за външни и вътрешни условия.

Вижте всички предлагани от Арт Стил продукти и услуги:

 

Арт Стил ООД

 

От 2002г. Арт Стил ООД работи в областта на интериорната, екстериорната и сувенирната реклама. Фирмата предлага пълно рекламно обслужване. Благодарение на богатия си машинен парк успява да покрие области като светещи и несветещи външни или интериорни реклами, брандинг, 3D проекти и др. За нас мобилността е важна част от работния процес, затова работим на територията на цялата страна.

Биографична информация