Балкан Сървисис предлага ERP – решение за печатарския бранш

1248

Българската консултантска компания Балкан Сървисис предлага вертикално ERP – решение, специализирано за компании от печатарската индустрия.

То е базирано на Atlantis ERP и концентрира цялата информация за дейността на една печатница – от производството, през търговията и финансите, в единна система с разпределен и контролиран достъп.

Решението премахва нуждата от външни комуникационни канали между търговци, дизайнери и печатари, поради централизираното планиране и проследяване на изделието по целия цикъл на производство. Отпада също и нуждата от периферни системи за отчитане и справки. Всички процеси се осчетоводяват автоматично. Следят се всички приходи и разходи, както и пълната производствена себестойност на всяко едно изделие по всички фази на производството. Проследява се ефективността на търговците, дизайнерите и печатарите, отчита се фирата на основен материал по изделия и категории, както и производственият брак. Автоматично се създават производствени документи с отчитане на изразходените материали и ангажираните машини.

Цялата статия вижте тук.

Източник: news.sagabg.net

Интернет портал за печатни технологии.