Безплатна книга помага на дизайнерите в ценообразуването

1635

Изданието на FreshBooks помага на дизайнерите на свободна практика да поставят подходящи цени на работата си.

FreshBooks

Едно от най-големите предизвикателства за дизайнерите на свободна практика е определянето на цените. Тази книга ще ви помогне да определите цени, които устройват и вас и клиента.

Много хора смятат, че е най-добре да определят тарифата си на час. За съжаление, по този начин те сами ограничават потенциалните си приходи. По този начин приходите ви са ограничени от броя часове, в които можете да работите. Ако продавате времето си, единственият начин да заработвате повече е да работите повече. Това означава да загубите част от времето, което прекарвате със семейството и приятелите си.

Има и друг начин за определяне на цените, който ще ви изведе от този порочен кръг. Той е свързан с изчисляването на стойността на работата, която вършите. Става дума за стойността, която осигурявате за бизнеса на клиента си като опитен и талантлив професионалист.

Управителят на FreshBooks Mike McDerment наскоро стана съавтор на книгата, която е концентрирана върху изчисляването на цени на базата на стойността. Разбиването на „времевата бариера“ позволява на дизайнерите да мислят за стойността на труда си и да увеличат печалбата си. Книжката е безплатна и можете да я прочете за по-малко от час.
Свалете я в PDF формат безплатно оттук.

Източник: www.freshbooks.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.