Безплатни изображения от Roland и SignElements

2156

Потребителите на форума на Roland могат всеки вторник да свалят безплатно три висококачествени изображения, които да използват свободно в проектите си.

За да се възползвате от безплатните изображения е достатъчно да се регистрирате във форума на Roland и в SignElements и да цъкнете на оранжевия банер във форума. Така ще получите възможност да свалите и използвате безплатно по три изображения всяка седмица –  една снимка, подготвена за печат с металните мастила на Roland DG, една фотография с висока разделителна способност и векторна графика, готова за печат на винил. Като допълнителен бонус, всички потребители на Roland получават отстъпка от 20% от абонамента на SignElements.

Lisa Metcalfe, маркетинг мениджър на Roland DG за Великобритания, каза: „За нас е удоволствие да предложим добавена стойност на потребителите на форума и клиентите си чрез това партньорство със SignElements. Висококачествените снимки и графики са основен ресурс за всеки производител на широкоформатни материали. Когато те се съчетаят с водещата ни мастиленоструйна технология, партньорската ни програма ще позволи на клиентите ни да останат конкурентоспособни на пазара. Например, изображенията с метален печат от SignElements могат да дадат голямо предимство на потребителите на Roland, които използват VersaCAMM VS, VersaSTUDIO BN-20 или SolJet XC-540MT машини с метални мастила.”

Библиотеката на SignElementsвключва изображения, които са специално подбрани и обработени за широкоформатен печат. Снимките с изключително висока резолюция могат да бъдат възпроизвеждани без проблемно с размери от порядъка на два на два метра. Включени са и готови за печат върху PVC векторни графики, които са подходящи и за декориране на стени.

Henry Rivers, маркетинг мениджър, SignElements допълни: „С тази програма се надяваме да предложим на членовете на форума на Roland ценен източник на професионални и вълнуващи изображения. Те са оптимизирани, за да подчертаят изключителните резултати, които можете да постигнете с принтер Roland и могат да се използват в дизайнерски проекти напълно безплатно.“

Източник: whattheythink.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.