Безплатни обяви за работа в печатници

3993
Безплатни обяви за работа в печатници

Обзор на предлагани от работодателите позиции и кандидати търсещи работа.

Публикуването на обяви за работа е напълно безплатно.

Ето част от предлаганите позиции в сайта и допълнителна информация по позиции:

Оператор на дигитална широкоформатна машина (солвент)
Операторска работа на редовна или на две смени в зависимост от натоварването. Много добро стартово заплащане с актуализация в зависимост уменията на кандидата.

Специалист предпечатна подготовка – опаковки
Позицията е наполовина прадъкшан, наполовина предпечатар. Интересна е, търси се основно човек с предпечатарски способности и английски език. Има чести командировки.

Оператор на щанцоваща машина
Работа на автоматична и ръчна щанци 50х70 формат. Стартова заплата 900 лв.

Оператор на режещ плотер
Работата се състои основно в работата на два режещи ролни плотера с ширина 120 см. Необходими са базови познания в CorelDRAW. Работата е на редовна смяна. Обявата се предлага само на сайта на Dotbrain.

Оператор на дигитална печатна машина
Операторска работа на мастиленоструйна цифрова машина. Задължително е оператора да има добри познания в областта на предпечатната подготовка. 

Печатар на офсетова машина
Работата е на двуцветна машина с обръщач и на нея се печатат основно продукти 1+1 понякога с номерация. Стартовата заплата е 800 с бърза актуализация до 1000лв. 

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
Работата е редовна смяна с тенденция да премине на две смени. Задължително е кандидата да има опит. Стартовата заплата е между 1300 и 1400 лв в зависимост от квалификацията и опита на кандидата. Машината е цялоформатна плоска щанца. Обявата се предлага само на сайта на Dotbrain.

Всички актуални обявени 39 обяви вижте тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места за:
    * оператори широкоформатен печат
    * ситопечатари
    * търговци на печат и печатни продукти
    * книговезци
    * акаунти
    * и мн. др.

За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148
 
За Вас Работодатели: Можем да Ви препоръчаме следните подходящи специалисти, преминали тестовете на Dotbrain.eu:

Оператор на книговезки нож
Кандидатът е с натрупан опит от поне 10 години като оператор на прав нож. Предпочита работа на смени.

Организатор производство цех довършителни процеси
Кандидатът е с натрупан организаторски опит в компании с големи книговезки цехове изискващи управление на много хора в натоварен режим на работа. Познава в детайли довършителните и облагородяващите процеси.

Графичен дизайнер
Графичен дизайнер с опит във всякакъв тип печатни материали, включително етикети и картонени опаковки. Освен добро портфолио, кандидатът познава и изискванията за подготовка на файлове за печат.

Графичен дизайнер
Кандидатът е без стаж. Образованието му е свързано с графичния дизайн. Владее добре Adobe CC пакета. Очаква работа 3 дни в седмицата.

Технолог
Кандидатът е с достатъчно натрупан опит като технолог офсетов печат. Резултатите му на теста на Дотбрейн за технолози е много добър. Сред задълженията му в досегашните компании, в които е работил, освен тези на технолог офсетов печат са влизали и подготвяне на оферти и комуникация с клиенти.

Ситопечатар
Кандидатът има опит в ситопечата основно върху текстил. Работил е на машина като оператор, но не е участвал в подготовката за печат(експонация, мастила и пр.).

Стажант работа в печатница
Кандидатът е с висше образование специалност „Полиграфия“. Няма опит, търси четири часов или на пълен работен ден работа с цел обучение и постоянен ангажимент в професията като акаунт или технолог в печатница. Не е преминал тестовете на Dotbrain.eu.

Организатор цех офсетов печат
Кандидатът е с опит като началник смяна в цех за офсетов печат. Има опит в управлението на хора в голяма офсетова печатница. Преминал е тестовете на Дотбрейн.

Предпечатар на половин работен ден
Кандидатът има възможност за работа на половин работен ден. Преминал е тестовете на Дотбрейн. Основно опитът му е в оформлението и подготовката за печат на периодични издания.

Оператор широкоформатен печат
Кандидатът има опит в работата с латексови и солвентни машини. Работи с RIP и познава основни изисквания за подготовка на файлове за печат. Има основни познания във Adobe Photoshop и Illustrator. Желае работа на редовна или смени без нощен труд.

Офсетов печатар
Офсетов печатар с голям опит на четири и петцветни машини. Показа отличен резултат на тестовете на Дотбрейн. Много мотивиран и с желание за постоянна работа.

свободни работни места

Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 50
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 110
Преминали тестовете ни: 395
Можем да ви препоръчаме: 19 тествани кандидати
Регистрирани фирми: 254
Регистрирани потребители: 1097

Все повече работодатели се възползват от услугата ни за професионален тест на настоящи служители или кандидати за работа при тях.

Приложение на специализираната ни услуга „Тестове“:
– за проверка на познанията на настоящи служители в компанията – Работодателят получава персонален атестат за всеки тестван служител, в който се описват предимства и пропуски. Тестът е изцяло съобразен с технологиите и спецификите, които се използват във фирмата.
– за проверка на компетентност преди окончателно одобрение на кандидати за работа, които самите работодатели са подбрали

За допълнителни условия и цени на услугата вижте тук:  (за регистрирани работодатели)

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu 
Харесайте и фейсбук групата на Dotbrain тук: www.facebook.com/Dotbrain.eu

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.