Бени Ланда ще говори на EFI Connect

1619

EFI обяви, че Бени Ланда, председател и управител на Landa Group, ще участва в сесия с въпроси и отговори, на събитието EFI Connect Users

Конференцията е 14-та поред и ще се проведе в Лас Вегас. Ланда създаде голямата сензация на drupa 2012, където представи нанографията, както и прототипи на шест печатни машини, резултат от десетилетие изследвания в областта на нанотехнологиите.

benny Landa

„Много сме развълнувани, че Бени ще се включи в конференцията Connect през следващия януари“, каза управителят на EFI Guy Gecht. „Докато се подготвяме за изключителен Connect, който ще е фокусиран върху нарастващите възможности за индустрията ни, аз лично нямам търпение да чуя прозренията на Бени Ланда и уникалната му визия за индустрията.“

„EFI е индустриален лидер и очаквам с нетърпение да споделя с потребителите на EFI идеите си за начина, по който нанографията ще направи дигиталния печат приложим за голяма част от печатната продукция.“

Landa Group беше основана преди 10 години от Бени Ланда, след закупуването на Indigo B.V, която Ланда беше създал 25 години по-рано, от Hewlett-Packard. Connect 2013 ще бъде събитие, което ще даде възможности на представители на индустрията да присъстват на повече от 150 образователни сесии, да обменят реален опит, дискутират тенденциите в индустрията, да се свържат с нови партньори и да споделят мнението си.

Източник: cmykdigest.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.