Берлин ще бъде тазгодишният домакин на European Label Forum

691
Берлин ще бъде тазгодишният домакин на European Label Forum

Между 7 и 9 Юни 2017 година в Берлин ще се проведе поредното издание на ежегодния European Label Forum (ELF). Събитието обединява под един покрив всички заинтересовани страни в производството на етикети.

European Label Forum

 

Един от ключовите елементи, на които ще се обърне внимание в това издание е така наречената четвърта индустриална революция, обединяваща автоматизацията на процесите, използването на „Internet of things” и създаването на интелигентни продукти, които да позволяват взаимодействие с потребителя.

В тазгодишното събитие са планирани теми свързани с развитието на бизнеса с етикети в периода 2020-2025 година, както и предоставяне на практическо съдържание с цел правилното взимане на стратегически решения от компаниите в бранша. За целта организаторите от FINAT са поканили Paul de Ruijter, който ще проведе два интерактивни семинара по време на ELF, както и бившият външен министър на Германия Йошка Фишер. В програмата за втория ден е включено разглеждане на темата за директен печат върху опаковки. Участниците ще получат и достъп до специален доклад за настоящото и бъдещо състояние при дигиталния печат на етикети в Европа, както и сравнителен анализ със сходно проучване направено в Северна Америка.

С цялата програма може да се запознаете в сайта на събитието. Таксата за участие за един производител е 500 евро при заявено участие до 28-ми Арпил (или 600 евро след този срок), като за втори участник от същата компания, цените са с 50% отстъпка. Достъпът за доставчици е на стойност 1350 евро.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.europeanlabelforum.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/