Бизнесът зависи от хората

1584
Бизнесът зависи от хората

Покана за всички работодатели, служители и търсещи работа, за които печатът и рекламното производство са професия.

дотбрейн

 

Dotbrain.eu – първият кариерен сайт в сферата на печата и рекламното производство има удоволствието да ви покани да обсъдим заедно какво се случва на пазара на труда.

Дискусията ще се проведе на 6 октомври (четвъртък) по време на изложението COPI’S, в семинарната зала на зала 4 от 16:30 в Интер Експо център.

Тема: „Бизнесът зависи от хората – какво се случва на пазара на труда в печата и рекламното производство. Кои са най-търсените кадри, какви са заплатите, какви са условията на труд.“

Ще ви разкажем за нашата работа по подбор на персонал през последната година – какви кадри се търсят и какви кадри има на пазара. Какви са нивата на заплатите в последните две години, какви условия на труд предлагат работодателите и какви условия на труд търсят служителите.

Ще ви покажем статистика, която направихме на база интервюта и тестове за оценка на професионални знания и умения с над 300 души, подбор на персонал за над 40 фирми в бранша и много всекидневни казуси, с които се сблъскват всички колеги в бранша, когато търсят хора.

Къса ли се нишката във взаимното разбирателство между търсещи и предлагащи и как да преодолеем предизвикателствата, които срещаме всеки ден.

Вярно ли е, че никой не наема млади хора без опит? Защо търсещите подават автобиографиите си по обяви и никой не им се обажда? Липса на работни места или липса на мотивирани хора има на пазара?

Лектор и модератор на дискусията ще бъде Пламен Давидов, собственик на Dotbrain.eu – първият профилиран сайт за подбор на персонал в областта на печата и рекламното производство

За предварителна информация и записване за лекцията:
Пламен Давидов
office@dotbrain.eu
0878 100 148

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.