Бизнес семинар на тема дигитален печат с Color Copy

921
Бизнес семинар на тема дигитален печат с Color Copy

Организатор на събитието е доставчикът на хартии Европапир

Събитието ще се проведе на 15.11.2018г. от 14:00 до 17:00ч. в зала Триадица на Хотел Вега София. Адрес: бул. Г.М. Димитров, 75

 

 

Домакините Европапир са подготвили  презентация от завода производител Mondi със следните акценти:

  • Продуктово представяне на гамата Color Copy
  • Нови пазарни тенденции и развитие в дигиталния печат
  • Технически предимства на марката
  • Иновации и потенциални възможности
  • Текущи маркетингови акции
  • Въпроси и отговори, дискусия

 

 

За всеки гост и подготвен комплект с презентационни мостри, рекламни материали, работна закуска, следобедно кафе и сладки изкушения за всеки участник.

 

Вход: свободен, но е необходима регистрация.
Потвърдете присъствие на e-mail: a.popov@europapier.bg до 05.11.2018г.

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър