Булгед стартира нов web-to-print портал за улеснение на клиентите си

1729

Новата услуга дава възможност за поръчване и създаване на печатни материали през Интернет. Услугата е базирана на Kodak InSite StoreFront и вече е достъпна за всички клиенти.

Предимствата, които Ви дава новата технология са:

Можете да поръчвате материали 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата като виждате точната цена на поръчката си веднага.

Получавате възможност да създадете каталог от продукти, които поръчвате често – визитни картички, промоционални и рекламни материали, които да поръчвате за секунди в нужния Ви брой.

Друго предимство на новия портал е възможността за работа с шаблони. По този начин можете бързо и лесно да промените информацията, която се съдържа в материалите, без да се налага да провеждате телефонни разговори и да изпращате нови версии на файловете си. Също така поръчването на персонализирани продукти става много по-интуитивно.

Ако използвате StoreFront, получавате възможност да следите поръчките си и по всяко време да сте наясно в кой производствен етап се намират и своевременно да разберете кога поръчката ви е готова.

Наред с това Ви предлагаме възможност за внедряване на Вашата корпоративна идентичност в портала – включване на Вашето лого, използване на фирмените ви цветове.

Повече информация за начина на поръчване през web-to-print портала можете да намерите на фирмения ни блог bulged.wordpress.com, а за регистрация и въпроси пишете на insiteadmin@bulged.net или се обадете на тел. (02) 8061 137.

Благодарим Ви за отделеното време,
Екипът на Булгед.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.