Булгед с нов фирмен уебсайт

2698

bulged.net има модерен изглед, нова функционалност и е по-удобен за употреба.

Булгед с нов фирмен уебсайт

Все по-голяма част от печатната продукция се продава онлайн
Тенденцията е в момента е все по-голяма част от печатната продукция да се произвежда, без да се налага клиентите да посещават печатница. Времето за всички е пари и онлайн обслужването на поръчки пести време и на двете страни.

Вече е факт обновеният сайт на Булгед. Той има модерен дизайн и нова организация на съдържанието за по-лесна употреба и навигация. В него е включена нова категоризация на продуктите и услугите, разширени галерии със снимки на продукти и идеи за реализация на различни типове изделия.

Лесно, бързо и удобно
В новия bulged.net са интегрирани кратки форми за поръчка и запитване, които са изключително удобни и интуитивни за употреба. Клиентите трябва само да попълнят данните си за контакт, да прикачат и изпратят файловете си. След това ще получат имейл, че поръчката им е приета, в който са описани цената и срока за изпълнение. При онлайн поръчката през web-to-print система, както и досега. лесно и удобно клиентите изчисляват сами стойността на типови продукти и заявяват изпълнението им.

В специална секция можете да откриете още полезна информация и съвети, свързани с подготовката на Вашите файлове за печат, различни печатни технологии и начините за приложението им в разнообразни стандартни и нестандартни продукти. За улеснение на потребителите в сайта е включена и секция с лесни за употреба темплейти в различни файлови формати. С тях подготовката на файлове за печат става по-бърза и надеждна.

Нова стратегия за онлайн комуникация
Обновения сайт на Булгед е само първата стъпка в стратегията за предлагане на услугите на компанията в интернет. Тя включва още допълнително разширяване на темите, в корпоративния блог bulged.wordpress.com и публикуване на полезни и интересни материали, които могат да помогнат на потребителите на печатни изделия да използват бюджетите си по-пълноценно.

Целта на новия начин, по който Булгед се представя в интернет е клиентите на фирмата да могат да се възползват в максимална степен от предимствата на модерните технологии за печат. Очаквайте скоро публикуване на серия материали, посветени на възможностите на съвременния цифров печат.

От създаването си Булгед работи в сътрудничество с клиентите си. Новата онлайн стратегия на компанията, част от която е изцяло преработения bulged.net е насочена към подобряване и разширяване на това сътрудничество. Чрез допълнителната информация и модерните технологии, с които разполага компанията, клиентите ѝ могат да се отличат от конкуренцията си.

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.