Българска асоциация за съвременна графика и печат е вече Феспа България

1017
Българска асоциация за съвременна графика и печат е вече Феспа България

Българската асоциация е създадена през 2011 година и се присъедини като асоцииран член на глобалната общност Феспа.

През 2013 стана първоправен член с право на глас, а от началото на октомври 2018 вече има правото да носи името Феспа България.

Глобалната общност на рекламните производители Fespa е позната като организатор на най-големите изложения за сито, дигитален, широкоформатен и текстилен печат. Но тя е международна асоциация с местни представители в 37 държави в целия святFespa е и най-голямата организация в света на печата, която реинвестира печалбите си директно в инудстрията. Fespa финансира организацията на събития, обучения, технически демонстрации и програми, които развиват общността на рекламните производители. 

 

Новото име на българския представител БАСГП беше прието по време на годишното Общо събрание на Fespa, което за първи път се провежда в България. На събранието се гласува годишната стратегия за развитие, годишния бюджет, събитията и изложенията, които ще се провеждат през следващата година.

 

 

Вижте снимки тук

 

Феспа България е доброволно, неправителствено и независимо сдружение на производители на дигитален, текстилен и други видове печат; на производители и доставчици на технологии и консумативи за такъв печат.

 

 

Българската асоциация развива програми за обучения по печат за млади таланти, както популяризира печата сред дизайнери, артисти и интериорни дизайнери и архитекти. Феспа България създава контакти между български и чуждестранни рекламни производители с цел подпомагане развитието на техния бизнес.

 

 

За последните седем години асоциацията организира семинари за ситопечат, управление на цвета, дигитални технологии и множество демонстрации на най-новите продукти и услуги в печата.

 

Ползи от членството във Феспа България

– бизнес контакти между членовете на асоциацията
– ВИП достъп до всички международни Феспа изложения в цял свят – в Европа, Азия, Африка, Латинска Америка
– възможности за нетуъркинг с чужди рекламни производители и бизнес контакти с тях
– преференциални условия при участието в международния конкурс Fespa Awards, който всяка година награждава най-добрите продукти в печата
– копие от глобалното годишно проучване Fespa Print Census, което дава информация за тенденциите в развитието на печата
– достъп до технически наръчници за печат
– специално полезно съдържание в сайта на Феспа, свързано с печат

Ако желаете да станете член на Феспа България, можете да видите условията тук.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.