Българска индустриална група представи продуктите си за календарен сезон 2009

10869

На специална презентация, Анна Божкова демонстрира металния гребен за подвързване JBI. James Burn International е създател и единствен производител в света на оригиналния Wire-O® метален гребен за подвързване.

Гребенът е направен от материал с отлично качество и се предлага в 7 основни цвята (бял, черен, сребро, бронз, син, зелен, червен). При заявка могат да се произведат и други цветове. Според изискванията на клиента металният гребен се предлага на шпули или нарязан в кашони.
 

Машините, които предлага БИГ:
Заоблячка за ъгли – удобна за заобляне на визитни картички, както и на пластмасови карти. Устойчив нож, стабилна конструкция. Възможност за пробиване на по голямо количество с едно натискане на ръчката.


 
Настолна щанцоваща машина – удобна за изработване на кутии за визитни картички, папки и т.н. С настройване на натиска върху щанцата, възможност за работа със стандартни щанци. Удобна за изработнване на малки серии.

 

Ръчна многофунционална преса
– удобна за биговане и рязане на хартия, пластмасови карти, ламинирани материали и т.н. Възможност за изработка на индивидуални инструменти.

Продуктов каталог, който може да бъде разгледан в уеб сайта.
Вижте и оборудването, което предлага Българска Индустриална група.

Интернет портал за печатни технологии.