Варио Принт става част от Джей Пойнт Плюс

2890
Варио Принт става част от Джей Пойнт Плюс

Локацията и производственият капацитет на Варио Принт ще разширят дейността и оптимизират изпълнението на поръчките в Джей Пойнт Плюс

джей пойнт

На 1 април печатница Варио Принт официално се присъедини към компанията за дигитален офсетов печат Джей Пойнт Плюс. По този начин печатна къща Варио Принт става част от групата от фирми, обединени под шапката на Джей Пойнт ГрупДжей Пойнт, Джей Пойнт Плюс и Топ Принт, които предлагат цялостни печатни решения и услуги, сегментирани в различни полиграфически области и региони на страната.

С присъединяването на Варио Принт, печатна къща Джей Пойнт Плюс ще допринесе допълнително за увеличаване на производствения си капацитет, подобряване на продуктовото си портфолио с нови печатни решения, включително по-големи тиражи, по-бързо изпълнение на поръчките и не на последно място – с новата локация на ул. Кукуш ще се постигне регионално разширение, така че да е възможно най-удобно за всички клиенти на компанията. По този начин Джей Пойнт Плюс продължава да развива своята дейност, съобразена с тенденциите на пазара, покривайки всички нови изисквания на своите клиенти и предлагайки им печат и изработка на богато разнообразие от креативни и нестандартни рекламни материали за техния бизнес.

Печатница Варио Принт е с дългогодишни традиции в офсетовия печат. Със своята офсетова машина Heidelberg Speedmaster SM 74, която работи с формат на медията 50х70 см, печатницата е специализирана в производството на рекламни материали, полипропилен, PVC стикери, метализиран и холограмен ламинат, изработка на опаковки и дисплеи, както и довършителните книговезки процеси. Варио Принт разполага със собствената база, множество технологии и специалисти с дългогодишен опит, които дават възможност за изпълнение на пълната гама от полиграфически нужди, в кратки срокове и с високо качество.

Източник: Джей Пойнт Плюс

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.