Весели празници, колеги!

1557
Весели празници, колеги!

Коледно пожелание – нещо като редакционно каре и Новогодишната реч на президента на републиката.

Скъпи колеги,
скоро ще изпратим още една година, в която всички работихме здраво.
В печата и рекламата е така – в началото на годината се чудиш каква ще ти бъде годината. Докато се обърнеш, вече си се нагърбил с толкова работа, че есента дошла. После започва Коледната кампания и се питаш кога се изнизаха тези месеци.

И винаги си казваме, че работата край няма. Но важното е какво остава след тези дни. Редом с малките и големите ни победи и умората остават и удовлетворението и радостта, че това което правим, не е напразно.

 

Защото няма друга професия, в която креативността среща технологията. И колкото и да се оплакваме, ако нямаше любов и страст в тази работа, нямаше да я вършим.

Затова ви пожелаваме на тези празници да си припомните най-хубавите моменти от годината и дните, в които сте били полезни на някого. И сте били горди от това, което сте изработили със собствените си ръце и то е заблестяло някъде и е зарадвало някого.

Това е магията на рекламата – тя е на показ и никога не остава незабелязана. И когато сме дали всичко от себе си, тя блести и радва очите на много хора.

Бъдете здрави, вдъхновени, все така страстни и горди с работата си.
Печатът създава красиви неща и ние всички сме част от тях.

Весели празници.
Споделете ги със семействата си, които също ви подрепяха тази година и споделяха добрите и трудните моменти, всичките ви победи и загуби; радостите и разочарованията.

Нека домът ви е изпълнен с топлина, любов и мечти.
Бъдете здрави и щастливи.  

 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.