Вече са налични най-новите изхвърлящи гуми CITOject F 15 SAND

1447
Вече са налични най-новите изхвърлящи гуми CITOject F 15 SAND

Имаме някои добри новини новини за клиентите! CITOject F е нова звезда между изхвърлящи CITO материали. Вече са в серийно производство.

 

Предназначени са основно за преработка на велпапе. Името й е: CITOject F 15 SAND.

 

Предимствата на този нови вид материал от групата CITOject F – за най-разпространените му приложения са следните:

  • намаляване на нараняванията по картона и увеличаване скоростта на трансфера на листата. Interfering dents are significantly reduced.
  • CITOject F не се амортизира бързо под влиянието UV фактор. Втвърдяването му или намаляване на механичното му съпротивление е с течение на времето доста незначително и не влияе върху качеството на процеса на обработка – рязане, огъване и др. Поради това срокът му на експлоатация е сравнително дълъг.
  • Когато се използва във вариант самозалепващ – EasyFix version, отстраняването на остатъците от него става много бързо и лесно. Работната му повърхност запазва качеството напълно за дълго време..
  • Изхвърлящия материал CITOject F е сертифициран като безопасен и за производството на опаковки за хранителни материали.

 

Представител на фирма CITO-SYSTEM GmbH за България е:

Полистор ООД
гр. София
Офис: ул. Бузлуджа № 4-6
Пощ. код – 1606 
Телефон: +359 2 4230908

 
Склад: 
у. Мюнхен № 14
Бизнес център “Искър- Юг” 
Пощ. Код  – 1528 
Телефон: +359 2 4231813 
www.polystore.eu.

 

За контакти:
Д-р Георги Капашиков
Телефон: +359 882 421174
kapashikov@abv.bg

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.