Видео на Sun Chemical Video показва ефекта на продуктите на компанията във всекидневието

841
Видео на Sun Chemical Video показва ефекта на продуктите на компанията във всекидневието

Материалът представя марката на различни пазари из целия свят и Sun Chemical набляга на глобалното си разпространение, широка гама продукти и услуги, водещи позиции в изследванията и разработката на нови продукти, които имат цветен и важен ефект върху всекидневния живот на потребителите.

Sun Chemical Video

 

Видеото показва широка гама решения на Sun Chemical, сред които са мастила, пигменти, лакове, лепила, които се използват в разнообразни сфери, сред които са опаковките на храни, етикети, печатни издания, кредитни карти, козметика, автомобилни интериори и екстериори, външна реклама, пластмаси и много други.

„Цветът има дълбок ефект върху животът ни. Независимо дали са използвани в колите, които караме, гримът, който си слагаме, дрехите, които носим или уникалните нюанси, използвани в логата на компаниите, цветовете ни дават отличаване, стил и индивидуалност,” каза Felipe Mellado, директор на маркетинга, Sun Chemical. „Много от хората, които срещате всеки ден, нямат никаква представа, че на практика всичко, което докосват или поглеждат всеки ден, може да носи отпечатък ан а Sun Chemical по един или друг начин. Това видео показва само пример от многото начини, по които нашите мастила, пигменти, лакове и другите ни продукти въздействат на всекидневието ни.“

Вижте видеото тук:

Източник: sunchemical.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.