Вложки в печатен каталог Polygraphy Info 2011

2541

След като пуснахме годишния печатен каталог Polygarphy Info 2011 в разпространение, дойде време да ви покажем вложките на нашите клиенти. Тази година те са седем на брой. Ще отделим и специално внимание на кориците, защото използвахме интересни материали и технологии.

Creativit – първото нещо, което ще видите на гърба на каталога е енергийната напитка на Булгед. Тя е наистина за пиене и наистина е енергийна. Опитахме я – приятна е на вкус и дава енергия. За ползване, следвайте инструкциите. Малко уточнение за четвърта корица – отваря се. Залепена е с велкро овал, така че дърпайте смело. Вътре ще откриете много интересни неща.

Как се поставя разделител за книга – издателство Форком и тази година участват с разделител за книга. На пръв поглед няма нищо трудно или сложно в поставянето на разделител. Печаташ, правиш по размер, връзваш с връзка и готово. Да, но има някои тънкости – колко дълга да е връзката на разделителя, за да е удобен за ползване? Прочетете съвета на Форком.

Soft Touch – как един ламинат може да пресъздаде чувството за мекота и нежност? Прокарайте ръка по втора и трета корица на каталога и ще разберете. Нямате каталог? Тук можете да си поръчате! Вижте някои интересни приложения на този ламинат, които биха могли да се използват в рекламни кампании за различни продукти.

Скоро ще ви покажем как се печата с бели и металик мастила от Мания Дизайн Студио, вложката на Джей пойнт и Джей Пойнт Плюс, при която също имаме печат с бяло на цветни картони, термично поставяне на флок фолио и лазерно прорязване.

Ще покажем калибратора за спирала на Българска индустриална група и как се използва. Вложката на Гед ООД показваща експонирани мостри на CTP пластини, дигитални оптични и термални филми. От вложката на Анталис, разпенена PVC плоскост отпечатана на плоскопечатна машина ще разберете, че фирмата предлага не само хартии и картони, но и ефектни материали за външната реклама.

Не на последно място ще ви разкажем и за впечатляващата първа корица с 3D ламинат от ЕТ Щерев.

Следете подробности тук.

И на сайта на печатното издание: Печатен каталог Polygraphy Info 2011

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.