Време да планирате посещението на Paperworld

590
Време да планирате посещението на Paperworld

Удвоете перспективите си за успех в началото на новата година.

Paperworld предлага уникален обзор на пазара в продуктовите ниши „Офис и канцеларски материали“. На изложението можете да откриете всички най-нови индустриални иновации и тенденции, както и безкрайни възможности и завладяващи идеи за бъдещето.

Най-доборото от офис и канцеларски материали
Paperworld предлага широка гама от канцеларски материали, офис консумативи и инструменти за писане – с над 1600 изложители от 66 държави и повече от 33 000 бизнес посетители. Възползвайте се от тази разнообразна оферта, за да създадете свои собствени бизнес възможности и да подобрите асортимента на продуктите си с лайфстайл продукти, диктуващи модата. Календари, тефтери, папки, брошури, книги, картички и цели продуктови линии офис материали – всички новости са на едно място.
Можете да видите предварително кои са изложителите и сред тях да потърсите нови партньори и доставчици.

 

 

Ексклузивен поглед отвътре, който създава нови възможности
Специализираните панаирни услуги на messe frankfurt и съпътстващата програма правят Paperworld не само незабравимо преживяване, но и носят много ползи.

Тази година Future Office е посветено на концепции, идеи и възможности около темите „гъвкавост“ и „независимост“ на работното място и представя конкретни офис решения. На Sustainable Office Day можете да научите за потенциала и предизвикателствата на екологично отговорните и справедливи обществени поръчки в поредицата от лекции и дискусии с екперти от сектора.

 

Възпозвайте се от бизнес програмата Matchmaking, за да намерите точните бизнес партньори. Планирането е най-добрият начин да не пропуснете важни контакти – броят на фирмите изложители е огромен, а времето – ограничено.

 

 

Резервирайте своя билет към успеха
Паралелно провежданите изложения Creativeworld и Christmasworld перфектно допълват темите и продуктите на Paperworld. Тук ще откриете вдъхновение и идеи за изкуство и занаяти, както и сезонни и коледни украси. Печелившо посещение за много търговци на дребно – при това, включено в билета са Paperworld.

Всичко това и още много – единствено на Paperworld
от 26 до 29 януари 2019 във Франкфурт.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.