Време е да планирате своето посещение на Creativeworld

1041
Време е да планирате своето посещение на Creativeworld

На датите 27-30 януари 2017 във Франкфурт, Германия.

 

Креативността не познава граници. Нещо повече, тя пътува веднъж годишно от целия свят до Франкфурт на Майн – до Creativeworld, най-големия международен бизнес форум, платформа за поръчки и източник на вдъхновение за целия хоби, арт и крафт сегмент от „направи си сам“ сектора.

Нарасналият интерес към концепцията „направи си сам“ доведе до значителен ръст в броя на изложителите и посетителите, а с него и в гамата от изложени артикули, материали и техники, които са от съществено значение за ръчната изработка, рисуването, нанасянето на спрей-бои, декорирането и за много други креативни техники.

 

 

Креативност и бизнес: най-доброто от двата свята.

Изживейте четири вълнуващи и вдъхновяващи дни. Проследете последните тенденции и развитието на пазара, създайте нови контакти с производители и дистрибутори от целия свят и затвърдете съществуващите бизнес връзки.

Възползвайте се от възможността да постигнете малко, но значимо конкурентно предимство!

Започнете 2018 г. с обогатяване на продуктовия си микс, като поръчате най-актуалните хоби, арт и крафт артикули, материали и инструменти.

Изработете сами успеха на вашия бизнес
1) Запазете своя входен билет за един свят, изпълнен с ръчно изработени идеи и автентично творчество.
2) Планирайте срещи с производители и доставчици по ваш избор.
3) Разширете своя продуктов микс и заинтригувайте клиентите си с най-новите креативни тенденции. 

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.