Второ изложение Open House на Балканския полуостров

1624

GRAPHCOM ще продължи поредицата от представяния на своите продукти, като следващата спирка е изложението Open House, което ще се проведе през март в Тирана.

graphcomС подкрепата на MGI, Seiko Instruments и Xante, GRAPHCOM ще покаже обновеното си портфолио от дигитални машини, чрез поредица от демонстрации.
Експерти в областта на графичните изкуства, редактори на водещи браншови списания, както и журналисти от електронната преса, са поканени да споделят своя опит и да коментират пазарните тенденции в бизнеса.

По време на демонстрациите, посетителите ще имат възможността да видят производството на пликове с различни формати, с и без прозорци, също така изработване на етикети и пластмасови карти (включително и персонализирани), които ще се печатат на дигиталната машина Meteor DP8700XL (като за довършителните операции ще бъде използвана също машина на MGI). На Open House ще се състои и премиерата на новата дигитална машина на Xante- IMPRESSIA Multi-Media Color Digital Press. Демонстрации ще се правят и на машината на Seiko- ColorPainter W, която работи в комбинация с иновативните мастила NEON.

Още за машините:

Дигитална преса Meteor DP8700XL и довършителни решения от MGI

Серията Meteor става все по- широко използвана и през 2012г. такива машини са инсталирани в стотици предприятия, в северна Гърция и Албания. Максималният формат на медиите в дигиталната преса е 40 инча (101,6 см), тя работи със сух тонер, няма клик такси, а резолюцията и е 3600 DPI / 270 LPI (възможен е и печат със стохастичен растер). Най-новият модел от серията намалява времето за печат до 6 пъти в сравнение с по- старите модели.

Нови решения за печат от Xante за намаляване на разходите за отпечатване

Новата машина на Xante – IMPRESSIA Multi-Media Color Digital Press, е разработена така, че да понижи разходите на материалите но да запази високо качество. Машината печата с резолюция: 2400 DPI, като може да работи с различни видове медии, включително: промазани и непромазани хартии, NCR, етикетъчна хартия и др.

Иновация за широкоформатен печат

graphcom

На Open House ще можете да видите и иновационните солвентни флуоресцентни мастила за широкоформатен печат NEON Yellow и ΝΕΟΝ Pink, разработени специално за Seiko ColorPainter W.

graphcom
За повече информация и регистрация на второто балканско изложение Open House можете да посетете уебсайта: graphcomopenhouse.no-ip.info
или се свържете с GRAPHCOM.
гр. София
тел.: 0876/ 533 511

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.