Възможностите за промотиране на вашия бизнес през 2019

1363
Възможностите за промотиране на вашия бизнес през 2019
Spread the love

С новата година идват и новите предизвикателства как да достигнем до повече клиенти и как те да научат за новите ни продукти и услуги.

Заложете на добре селектирана аудитория от клиенти, които търсят добри предложения, достигащи до тях точно навреме и те наистина са готови да изслушат търговското ви предложение.

 

inline_571_https://printguide.info/images/2018/12/ourmedia_printguide_wxav.png

 

Бихме искали да ви предложим различни възможности на нашия портал ww.printguide.info.
Дори във времена, в които трябва да ползвате различни канали – вашия фирмен уебсайт, социални мрежи, видео канали – B2B сайтовете остават единственото място, в което аудиторията е готова за покупка и с интерес търси вашите съобщения, новости около фирмата, обяви, промоции и специални за тях предложения. При това можете да комуникирате с тази аудитория целогодишно и редовно да им напомняте за вас. Така дори да нямат нужда от вашия продукт в момента, ще имате възможност да го предлагате през цялата година, така че рано или късно да изберат вас.

Ето конкретни пакети реклама, които можем да ви предложим – според вашите нужди и бюджет.

ВИП или Стандартен абонамент в онлайн каталога www.polygraphy.info
Дава ви възможност да представите фирмата си в единствения онлайн каталог на рекламните производители в България. Информацията се актуализира веднъж годишно от нашия екип, а през цялата година фирмите сами могат да допълват профилите си и да подават нова информация за себе си.

Информира какво продавате – услуги, материали, оборудване – всичко това е добре организирано с текстове, снимков материал и линкове към уебсайта ви.

 

inline_991_https://printguide.info/images/2018/12/ourmedia_polygraphy_iodv.png

Към абонамента можете да ползвате бонуси, които ви дават възможност да напомняте за компанията си през цялата година. Вижте бонусите: 

1. Новини в ww.printguide.info
Всички нови технологии, продукти и услуги в печата са тук – ние публикуваме новини всеки ден. От страната или чужбина, в новинарското ни издание можете да се запознаете с всичко това на едно място. Тук е мястото за клиентите на каталога да напомнят за себе си, да разкажат за нови продукти и услуги. Клиентите ви не влизат в сайтовете на доставчиците си, за да проверяват дали има нещо ново. Обикновено приемат нюзлетърите им като търговски предложения. Клиентите мразят да им продават, но обичат да купуват – в новинарското ни издание те четат с интерес всички предложения, защото никой не ги притиска да купуват, но в крайна сметка правят избора си точно там.

2. Обяви и промоции в Промо зоната на каталога www.polygraphy.info
Бизнесът трябва да продава – всеки ден, всяка седмица, всеки месец.
Огромното разнообразие от продукти и услуги трябва да достига до правилните клиенти, специалните оферти трябва да бъдат предложени навреме до възможно най-широката аудитория.

В промо зоната на каталога можете да публикувате всекидневно своите предложения – нови продукти на специални цени, наличности, които да продадете бързо; нови услуги, които търсят новите си клиенти.

 

inline_96_https://printguide.info/images/2018/12/ourmedia_printidea_84kt.png

3. Принт идея – www.printidea.info
Покажете красивите продукти, които произвеждате – визитки, покани, текстилни продукти или външна реклама – всеки продукт е уникален сам по себе си и може да бъде промотиран.
Не си мислете, че трябва да покажете нещо уникално – клиентите обикновено търсят съвсем стандартни продукти – покажете себе си, за да поръчат клиентите именно при вас.

 

4. Седмичен нюзлетър и социални мрежи
Всичко, което се публикува в сайтовете ни, се събира на едно място в сряда и се изпраща до аудитория, която го очаква.

Над 1 500 читатели следят всяка седмица новините и търговските предложения, които им изпращаме. Звучи невероятно някой да очаква рекламни съобщения, но е факт, че поднесени от независим източник, те се четат.

 

inline_876_https://printguide.info/images/2018/12/pr_optimal_0qh1.jpg

 

Имаме и най-динамичната Фейсбук група с над 2 500 потребители. Да, всяка фирмена страница може да набере чрез реклама десетки хиляди фенове, но въпросът е доколко те следят съдържанието, което им предлагате. Купуват ли наистина и колко от това съдържание е необходимо да рекламирате с допълнителни бюджети, за да продавате. В нашата професионална група във Фейсбук се дискутират професионални теми, търсят се и се препоръчват рекламни изпълнители, дават се препоръки – това е ангажирана аудитория, която желае да чуе вашето предложение. Можете да се възползвате от това.

Цена на абонаментите: на шест месечна или годишна база. Плащате веднъж и получавате целогодишно обслужване, персонален медия план, конкретни препоръки как да промотирате продуктите си.

 

За доставчици на печатно оборудване – www.printstock.info
Единствената онлайн борса само за печатно оборудване втора употреба.
Всекидни обяви, редовна аудитория, която влиза в сайта единствено с цел покупка – точното място за публикуване на обяви.
Цени: годишен абонамент на цена, която се изплаща при първото запитване.

 

inline_339_https://printguide.info/images/2018/12/ourmedia_printstock_0o8m.png

Разпространение на ваши мостри и рекламни предложения до нови клиенти
Според правилата на GDPR вече нямате право да изпращаме рекламни съобщения на потенциални клиенти, които не са ви дали сами контактите си.
Ние предлагаме различни услуги – печатен мейлинг на месечна и годишна база, с наши пратки и продукти, които изпращаме на нашата аудитория.

 

inline_277_https://printguide.info/images/2018/12/pr_sl380243_qfdk.jpg

Dotbrain.eu – нашите услуги за подбор на персонал
Над 15 години сме на пазара на рекламното производство. Натрупаният опит и контакти на помогнаха да създадем първата онлайн платформа за подбор на кадри в печата и рекламното производство. За по-малко от три години имаме над 1200 регистрирани потребители, 500 компании и повече от 50 клиента, които ползват услугите ни регулярно. Гордеем се, че имаме доверието на колеги в бранша, за които подбираме персонал от производството до мениджърските им отдели.

Намираме правилните хора за правилните работни места, защото познаваме добре бизнеса на всеки клиент и разбираме нуждите на хората за тях.

Във време, в което качествените кадри са малко, успяваме да направим връзката между двете страни. Разбира се, понякога и с малко доза късмет. Подходът ни е индивидуален и е с фокус върху професионалните знания и умения на кандидатите.

Създадохме система от тестове с над 2 000 въпроса в различни области на печата, от която генерираме тестове за всеки кандидат спрямо мястото, за което кандидатства.

Оценяваме силните и слабите страни и правим оценка в коя компания ще се впише този кандидат. Вярваме, че няма идеални кандидати – има кандидати, които пасват на конкретното място.

<em>

АКО ТЪРСИТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПАЗАРА НА ТРУДА, ПОРЪЧАЙТЕ НАШЕТО БЕЗПЛАТНО ИЗДАНИЕ.КАКВИ СА ЗАПЛАТИТЕ, КОИ СА АКТУАЛНИТЕ ДЛЪЖНОСТИ НА ПАЗАРА, КАК ДА ПРИВЛИЧАТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ КАДРИ ЗА ВАС.

Ако през 2019 година искате да планирате добре маркетинг активностите си, свържете се с нас. Предлагаме много възможности, съобразени с вашия бюджет и нужди. Ще се радваме да изготвим индивидуален медия план за вас и да ви помогнем да увеличите базата си от клиенти.

Нашият екип познава вашия бизнес и ще бъде до вас през цялата година, за да ви помага.

 

За контакти:

dessy.todorova@polygraphy.info
0878 100 149

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър