Вълканов стартира услугата VFLEX за изработка на флексопечатни форми

3806

Фирмата разполага с уникална за България машина за монтаж.

VFLEX е цялостна услуга, включваща специализирана предпечатна подготовка и консултация, както и експонация на всички видове и дебелини клишета, използвани на българския пазар. Вълканов Трейд  осигурява всичко – от висококачествения полимер до електронния му монтаж върху подложка. Това не е просто клише, а напълно завършен продукт, който директно влиза за печат.

Освен съвременна техника за производство на флексопечатни форми, Вълканов Трейд Екуипмънт монтира единствената в България машина за монтаж и закрепване върху специална подложка. Уникалната технология слага край на ръчното разчертава с линия и спестява часове подготовка. Тя работи по координатна система, която гарантира 100% точност на пасера. Максималните размери на барабана на машината са 200 х 136.8 см.

Така големите заводи за производство на опаковки вече могат да влизат в печат много по-бързо и съответно да изпълняват поръчките в много по-кратки срокове. Грешките са сведени до минимум, а това неминуемо намалява производствения брак и съответно разходите, които отиват за него. Освен това, тази технология намалява използването на полимер. Върху подложката се монтира само това, което е нужно за печата. Могат да бъдат разположени и няколко поръчки на цялата ширина едновременно. 

Машината за монтаж е в полза и на фирми, които до скоро се ограничаваха в цветността на печатаните от тях опаковки от велапапе, заради трудности при настройки на регистъра. Сега с VFLEX това не е проблем.

VFLEX

Вълканов Трейд Екуипмънт са директен вносител на висококачествени полимери, подложки и клишепласти. Това гарантира наличностите и обезпечава процеса.  Някои от най-големите производители на опаковки у нас вече се възползват от преимуществата на новата услуга.

вълканов, той идва

За повече информация:
Вълканов Трейд Екуипмънт
гр. София, ул. Проф. Никола Чилов №2
(на ъгъла с ул. Илия Бешков, сградата в двора на Полиграфическия комбинат срещу DARU CAR)
Тел.: 02/ 979 10 99
факс: 02/ 978 91 46

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.