ГЕД и ONYX си партнират на българския пазар

1006
ГЕД и ONYX си партнират на българския пазар

ONYX Graphics е сред пазарните лидери в мощните и стабилни RIP решения и софтуер за управление на работен поток в областта на широкоформатния печат.

Onyx Гед ООД

 

С повече от 25 години иновации, те са се посветили на това да помагат на клиентите да увеличат продуктивността си, да намалят разходите и да придобият конкурентно преимущество чрез превъзходно качество на печата и цвета. Фирмата е член на групата International Color Consortium за разработване на стандартизирано управление на цветовете от 1997 г.  Глобална мрежа от партньори и дългогодишни връзки с производителите на принтери, позиционират ONYX Graphics като един от пазарените лидери на мощен и надежден софтуер за работен поток на широкоформатни принтери.

За стъпването си на българския пазар ONYX избра да си партнира с ГЕД , като част от критериите за избор бяха стабилността на компанията, добрия имидж и дългогодишния опит на ГЕД във внедряването на софтуерни решения за печатната индустрия на пазара в България.

В портфолиото на ГЕД ще намерите всички продукти от с марката ONYX, а именно продукти от категориите: PRINT WORKFLOW, RIP Продукти и REFERENCEGUIDE™.

Onyx RIPONYX предлага цялостен работен поток за широкоформатния печат в лицето на серията решения ONYX Thrive. RIP системите са представени от три версии на продукта – ONYX RIP Center, ONYX PosterShop и ONYX ProductionHouse. С ONYX можете да управлявате един или повече широкоформатни принтера, независимо от тяхната марка и технология на печат, както и да обхванете целия процес от подготовка до финалните довършителни работи.

Както обикновено ще можете да разчитате на цялостна и професионална услуга по продажба, инсталация и поддръжка. Водещата технология на ONYX съчетана с професионалния сервиз на ГЕД са гаранция за успеха на Вашия бизнес и бързата възвращаемост на Вашата инвестиция.

Източник: ГЕД ООД

За ГЕД ООД
Фирма ГЕД ООД е семейна фирма с професионално управление, която предоставя пълни решения на своите клиенти.  Част от предлаганите услуги са дистрибуция на оборудване, дизайн и професионален предпечат, софтуер и консумативи, инсталация, гаранционна и следгаранционна поддръжка. Пълното портфолио на фирмата можете да намерите на www.gedbg.com

Интернет портал за печатни технологии.