Гед представя CoPrA – приложение за управление на цвета

1124

Желаете просто и надеждно да създавате висококачествени профили? Или да извършвате директно цветово преобразуване чрез DeviceLink профили, когато използването на ICC профили не води до желания резултат? Или да редактирате преобразуването на цветовете със засилен контрол?

ged

Ако до сега сте използвали различни софтуерни пакети, за да изпълните всички тези задания и ако все още не сте доволни от резултата, тогава определено трябва да погледнете по-отблизо в нашата „змия”! CoPrA е съкращение от „Color Profiling Application“ (приложение за профилиране на цвета) и комбинира първокласно профилиране на устройства с добре изпитаната DeviceLink технология, разработена от ColorLogic. Само чрез работа с CoLiPri – иновативният Adobe Photoshop плъг-ин за създаване, прилагане и редактиране на DeviceLink профили – много потребители вече намериха решение, което им помага да преодолеят ограниченията на „класическия“ ICC работен поток.

CoPrA предлага възможности, които далеч надхвърлят тези на CoLiPri

Докато CoLiPri се концентрира върху CMYK-2-CMYK пазара, CoPrA обхваща и работа с RGB и Grayscale цветови пространства.

Ясно структуриран потребителски интерфейс

Веднага след като стартирате приложението, лесно ще видите, че тази иновативна технология не е необходимо да е изключително сложна – точно обратното.

Предимствата на готовите настройки в CoPrA

Настройките са специална функция на CoPrA, може да ги запазите, да ги използвате повторно или да ги редактирате по всяко време. Това не само води до избягване на уморителното индивидуално настройване на всяка опция, но и гарантира по-надеждно производство.

Създаване на DeviceLink профили чрез редактиране

Друга важна характеристика на CoPrA – подобна на тази в CoLiPri – е възможността за създаване на DeviceLink профили чрез редактиране. Тези профили след това могат да бъдат използвани автоматично, напр. в приложение за работен поток, което поддържа DeviceLink профили (напр. ZePrA).

Работата с профилите е изключително лесна и не води до неприложими резултати за разлика от много други инструменти за редактиране на профили, които понякога го правят.

Спестяване на мастило. Стабилен печатен процес

Печатниците вероятно ще бъдат много заинтересовани от функцията за спестяване на мастило, предлагана от CoPrA. Чрез оптимизация на композирането на черния цвят в изображението, тази функция прави възможно намаляването на използваното мастило за циан, магента и жълто, без загуба на качеството, разбира се.

CoPrA предлага високо качество и в същото време програмата е лесна за използване и управление на цвета, както за професионалисти така и за начинаещи в тази област.

ged

За повече информация, посетете soft.ged-bg.net

Интернет портал за печатни технологии.