ГЕД сключи договор за представителство на ORIS CGS

871
ГЕД сключи договор за представителство на ORIS CGS

Немската компания е една от водещите фирми в сферата на управлението на цветовете.

Екипът на ГЕД има удоволствието да си сътрудничи с немската фирма CGS – един от най-големите разработчици на решения за стандартизация и управление на цвета. Двете фирми сключиха договор, който дава правата на ГЕД да продава, инсталира и поддържа всички продукти на CGS.

 

CGS е компания, която развива своето портфолио по начин, който съответства на целите на ГЕД – да предлагаме водещи решения на утвърдени производители, които дават възможност на нашите клиенти да постигнат максимални резултати и да оптимизират своето производство. Нашите продукти позволяват на печатниците и доставчиците на печатни решения да се възползват от най-новите технологии, като в същото бъдат напълно конкурентоспособни на европейския пазар.

CGS предлага пълно портфолио от софтуери и консумативи за проверка на цвета и стандартизация на печата и цветовете, което е от голямо значение за европейските клиенти и големите марки. Продуктите на фирмата разчитат на водещи технологии и патентовани алгоритми, разработвани от специалисти в печатната индустрия от няколко страни.

Продуктите им за стандартизация на печата и за изготвяне на реални макети на опаковки ORIS FlexPack са уникални за пазара и представляват водещите решения за подобни приложения в бранша

Продуктите на фирмата могат да бъдат намерени на сайта на ГЕД за печатни решения: www.printing.gedbg.com

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.