Гласувайте за награда на публиката в конкурса за концепция за рекламна визия на COPIS 2014

1217
Гласувайте за награда на публиката в конкурса за концепция за рекламна визия на COPIS 2014

Един от 16-те финалисти в студентския конкурс за рекламна визия на Copi’s 2014 ще спечели специална награда.

COPIS 2014

Можете да видите визиите, ако имате регистрация в социалната мрежа Фейсбук. Тази, която събере най-много харесвания, ще бъде наградена.

Вижте галерията тук. Гласува се с бутон Like под предложението, което ви харесва най-много.

Форумът на рекламното изкуство, печата и комуникацията COPI`S (Communication Art Print Image Sign), който се провежда ежегодно в Интер Експо Център – София, събра предложенията за нова визия за изданието през 2014 г. Организаторите от Агенция Булгарреклама и Прим Дизайн за първи път инициираха конкурс за визия на изложението, който се проведе сред студенти специалност “Графичен дизайн” на НБУ и от Художествената академия, София.

Голямата награда е ваучер на стойност 1300 лв., осигурени от ФАКТОР България, който да послужи за покриване на семестриална такса(и) в избрано учебно заведение на учещия се победител. Основната задача на проектите е да покажат по атрактивен, но ясен начин същността на изложбата. Приоритет на организаторите на COPI`S e приобщаването към бизнеса на учениците и студентите от професионалните учебни заведения. Интер Експо Център – София е динамична компания и чрез събитията, които организира, е фактор в развитието на бизнеса. Партньорството със специализираните учебни заведения от своя страна помага за генерирането на нови бизнес решения и платформи, тъй като професионалният интерес се основава именно на взаимодействие с практиката.

За наградата се състезават 16 студенти от двата вуза в София. Предложенията ще бъдат разглеждани от жури, съставено от арт директори от рекламни агенции у нас. Организаторите предоставят две поощрителни награди многофункционални устройства Konica Minolta (модели MagiColor 1680 MF и PagePro 1480MF).

Финалистите в конкурса ще бъдат наградени на 16 декември в Интер Експо Център – София.

Написа: Десислава Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.