Годишният печатен каталог Polygraphy Info с номинация за наградите на FESPA

997
Годишният печатен каталог Polygraphy Info с номинация за наградите на FESPA

Нашият български печатен продукт е с номинация в надпреварата FESPA AWARDS – в момента това е единствената българска заявка в тази категория.

 

След като кандидатствахме в категория „Special Effect“, преминахме първи кръг журиране от международни експерти. Вторият кръг е гласуване на публиката.

 

Подкрепете кандидатурата ни за FESPA AWARDS – най-престижното състезание в областта на печата. За нас като екип е достатъчно призвание, че имаме номинация. Искаме да спечелим, за да има българска награда и да отличим България в световната общност на печата.  Борим се с 27 други проекта от цял свят и ако спечелим, това ще е награда не само за нас, но и за рекламните изпълнители, доставчиците и печатниците, които представяме в каталога. 

Какво трябва да направите?

1. Вижте заявките в категорията тук: http://review.wizehive.com/voting/fespa2014/21998

2. Гласувайте за каталога Polygraphy Info. Номерът на нашата заявка е: 10798270.

Директен линк към заявката ни тук.

3. Стискайте ни палци. Ще разберем резултата на бляскавата гала вечеря на FESPA AWARDS на 22 май в Мюнхен.

Благодарим ви за подкрепата, защото това са нашите, вашите и общите ни идеи.
Екипът на Полиграфия инфо 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.