Годишният печатен каталог Polygraphy Info 2012 е вече в разпространение

3065

Тази година първата корица ще покаже възможностите на лентикулярния печат. Тялото е отпечатано на дигитален печат, а вложките в каталога ще покажат много нови технологии и материали.

За дизайна на първа корица се доверихме на Красимир Андреев, който успя да формулира визуално идеята на каталога ни, като се справи и със спецификата на лентикулярния печат. Тъй като стерео корицата се нуждаеше от специална подготовка, доверихме се на дизайнерите от Атпринт. Предпечатът на тялото направиха Пипер дизайн.

Тиражът е отпечатан дигитално и почти 340 от 500-те бройки са персонализирани. За печата се доверихме на Булгед и тяхната машина Indigo 5500.
За подвързването и спиралата на каталога използвахме услугите на Българска Индустриална Група АД.

Кутията е отпечатана в Бетпринт, а щанцоването е направено във В.П.М. Вектра.
Първата корица и втората корица показват възможностите на лентикулярния печат. Отпечатани и каширани са в Нео Принт /Илюзия/.
Това беше и най-сложната част от каталога тази година. Стерео ефектите са въпрос не само на технология, но на дизайн, цветове и предпечат.

Четвъртата корица на Булгед е персонализирана. Вътре в нея можете да видите интересни неща.

Трета корица е на доставчикът на хартии Анталис България.

И тази година сме подготвили интересни вложки с различни материали и технологии. Някои от тях все още не се предлагат в България.
Вложки направиха:  Анталис България, 3 принт, Джей Пойнт Груп, Оптимал принт, МондиБългарска Индустриална Група АД, Дедал КъмпаниЩерев ЕТ.
В каталога ще намерите талони за отстъпки, които не се предлагат на друго място. По-подробно за всяка от вложките ще разкажем в следващи материали.

Брандиране на каталога: Булгед, Гед, Коника Минолта България
Рекламодатели, които се представиха с рекламни страници и ВИП профили: Canon, Адком, Дигитална студио Ангра, Априком, Друк Партнерс, Ивел СтилМ, Кантек, Клебекс Василев, Креато, Мюлер Мартини, Саванто, Техно прес, Уникам принт, Фактор България, ФТС, Хубер България.

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър