Големи намаления на календари!

2384

Специална януарска оферта от Вертикал 7.

Кампания 2010 на Календария приключи, дойде времето на януарските намаления. Само до края на месец януари ви предлагаме възможността да получите някои от нашите видове календари за 2010 година на много изгодни цени!

Вертикал 7 календари

Всички предложения са валидни до 31 януари или до изчерпване на наличностите.

Отстъпката от 60% важи за наличните количества от всички дизайни стенни многолистни календари Елит тема – на листове или сглобени, но без надпис. От някои от тях разполагаме с достатъчни количества, от други – с ограничени, така че побързайте, ако искате да получите качествени като дизайн и съдържание календари с престижен вид два пъти и половина по-евтино, отколкото преди Нова година. Отстъпката за персонализирани календари Елит тема е 40% от цените в ценовата листа към каталога Календария 2010.

Отстъпката от 40% за работни календари обхваща следните модели тела за работни календари: стенни – Класик, Стандарт, Макс, Мини, настолни Делта класик и настолни бележници Мемо класик. Сглобените работни календари без надпис от тези модели можем да ви предложим с 30% отстъпка от цените в ценовата листа, а персонализираните са с отстъпка от 20%, каквато е и за всички други видове календари по поръчка. Количествата тела от някои от тези модели са ограничени, а от други разполагаме с достатъчни количества и за по-сериозни проекти, така че не пропускайте шанса да подарите на своите клиенти и партньори от нашите красиви и функционални работни календари на забележимо по-ниска цена, отколкото можете да направите това през ноември и декември.

И накрая, за да подадем ръка на всички наши клиенти в кризата, освен за готовите, предварително произведени календари, до края на януари предлагаме 20% отстъпка от официалните ни цени в ценовата листа към каталога Календария 2010 и за много от останалите видове календари, които се произвеждат изцяло по поръчка. Тази отстъпка обхваща моделите Постер, Елит, Делта и Компакт, а също и Елит дигитал.

За повече информация: Вертикал 7.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.