Графика МС отбелязаха 15 годишнина

2764
Графика МС отбелязаха 15 годишнина

Със стилно парти компанията отпразнува рождения си ден в ресторант Мемори, Пловдив.

Екипът на Графика МС посрещна клиенти, партньори и приятели, които уважиха юбилея. Вместо подаръци гостите дариха парични средства за подкрепа на практическата програма на студентите от Катедра „Книга и графичен печат“ на Национална Художествена Академия, гр.София. Ръководител на проекта е проф.Кирил Гогов. Повече информация за проекта може да намерите на страницата на Графика МС.

 

екипът на графика мс

/на снимката: Екипът на Графика МС/

 

Тъй като Графика МС е оторизиран дистрибутор на марката Roland за България и основната й дейност е продажбата и сервиза на принтери за дигитален и широкоформатен печат, тортата за партито беше принтер Roland.

 

Ани Бимбалова, управител на Графика МС

/ на снимката: Ани Бимбалова, управител на Графика МС/

Графика МС продава на българския пазар и режещи плотери, гравиращи и моделиращи машини, 3D скенери, индустриални фрези, принтери за пластмасови карти, текстилни принтери и термопреси, трансферни технологии и консумативи. Оторизиран дилър е на UNIVERSAL Laser Systems и на текстилните японски принтери Brother.

 

торбички, отпечатани на принтер Brother

По случай рождения си ден Графика МС предлага специални отстъпки до края на месец февруари.
Отстъпките важат както за нови, така и за настоящи клиенти на компанията. 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.