Графотрейд ЕООД е официален представител за България и Румъния на немската фирма KOHMANN

2606
Графотрейд ЕООД е официален представител за България и Румъния на немската фирма KOHMANN

KOHMANN са една от водещите компания за производство на машини за довършителни дейности в областта на опаковъчната индустрия.

kohmann
 
Сред машините , които предлага компанията KOHMANN са:  лепачно-сгъвачни машини за опаковки, машини за поставяне на прозорчета в картонени опаковки, машини за проверка на качеството на печата, машини за пликове за CD/DVD,  машини за опаковки на сокове и машини със специално предназначение и др.

На видеото:  лепачно-сгъвачна машина Starlet 520/620

Новото представителство ще разшири предлаганите от Графотрейд ЕООД продукти. Както знаем фирмата е официален представител и на Бауман Воленберг за България в областта на гилотините и на Иберика АГ за България и за Македония в областта на щанците за хартия, велпапе и картон, както е и представител на МБ Бойерле за малоформатни сгъвачки.

Вижте повече за Графотрейд ЕООД
гр. София
Тел.: 0882/ 111 109
www.graphotrade.com
www.graphotrade.mk
www.graphotrade.ro

Пълен профил на Графотрейд ЕООД в онлайн каталога Полиграфия инфо.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.