Графотрейд ЕООД – официален представител за България и на немската фирма Renz

1067
Графотрейд ЕООД – официален представител за България и на немската фирма Renz

Океанът от възможности за нови качествени машини в областта на полиграфията става още по-голям!

 

ГРАФОТРЕЙД  вече е  и официален представител за България на продуктите  на немската фирма Renz– един от лидерите на пазара за довършителна техника за перфорация и поставяне на спирали.

 

В случай, че желаете да  изберете оптималното  решение от гамата на Renz – „производителност-цена“,  моля, не се колебайте да се свържете с г-н Христо Петров – тел.0882111109

 

Източник: ГРАФОТРЕЙД 

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.