Графтек ООД е новото име на доставчика на печатни машини Лейбълс Тек

1276
Графтек ООД е новото име на доставчика на печатни машини Лейбълс Тек

Освен печатните машини, Графтек ООД предлага на своите клиенти и оборудване за довършителни процеси, консумативи и софтуер.

Новото име на фирмата подсказва, че Графтек ООД доставя оборудване не само за производство на самозалепващи етикети на ролка, но и други графични технологии за разнообразна печатна продукция. Част от оборудването, което можете да закупите от фирмата включва дигитални печатни машини, конвенционални печатни машини и хибридни печатни машини.

 

Графтек ООД

Отделно от печатните машини Графтек ООД предлага и богат избор от машини за довършителни процеси и облагородяване на печатната продукция, с които можете да повишите добавената стойност и да увеличите своите печалби. Също така, в ежедневната ви работа много често използвате спомагателни машини, на които никой не обръща внимание, но без които нито едно производство не може. Графтек ООД може да да ви предложи консултация при избора ви и цялостно решение..

Фирмата доставя и множество инструменти и консумативи, като магнитни цилиндри, гъвкави щанци, медии за печат, мастила и др. Софтуерът често е подценяван, но в дигиталната ера той може да ви даде ключово предимство пред конкуренцията и да ви спести много време, нерви и скъпоструващи грешки.

За да работите спокойно, сервизът на Графтек ООД  ще се погрижи за поддръжката или ремонта на доставеното оборудване.

LabelsTech.com остава да бъде един от интернет сайтовете собственост на фирмата, където можете да получите информация за технологиите за производство на етикети.

За повече информация разгледайте фирмения профил в онлайн каталога Polygraphy.info и се свържете директно с нас:
гр. София
ул. Козлодуй 94
Тел.: 0882/ 447 006

За да не пропускате последните нововъведения в индустрията и нови печатни технологии, които предлагаме, последвайте ни в социалните мрежи и се запишете за имейл бюлетина ни:
youtube канал: youtube.com
facebook: facebook.com
web: labelstech.com

Интернет портал за печатни технологии.