Графтек ООД и пълна промяна по време на пандемията

137
Графтек ООД и пълна промяна по време на пандемията

Графтек използваха времето на извънредната обстановка пълноценно, за да извлекат максималното от промените наоколо. Вижте какво се е променило при тях.

На първо място са ребрандирали старото си едноцветно лого с ново по-модерно, отговарящо на визията на екипа им за енергичност в решаването на конкретни казуси на партньорите, които им се доверяват.

лого Графтек


Обновление е получил и техния портал за оборудване и консумативи в сферата на дигиталния печат на етикети и опаковки. В него Графтек ще залагат на по-голям обем видео съдържание, което е все по-предпочитано от потребителите. По този начин ще дадат възможност за практично запознаване с възможностите на предлаганите от тях продукти.


Специално внимание е обърнато на новите категории в портфолиото. Сред тях са серията довършителни машини за етикети на ролка от производителите Rhyguan и DPR. Разнообразието от възможности в работните ширини на ролката за печат, в комбинация с опциите за облагородяване и щанцоване, ще отговори на всяко изискване на производителите на етикети. Друга важна секция са аксесоарите, където към момента ще намерите детайлна информация и решения на проблемите със статиката в полиграфията от марката Bonato и LED UV сушилни системи на Phoseon.

Не на последно място, но също много важно е, че Графтек са сменили адреса на офиса си. Вече можете да ги намерите в София, на улица„Охрид“ 53, където можете да намерите точното решение за вашия бизнес.

Екипът от експерти в полиграфията на Графтек са готови да съдействат на печатниците за постигане на максимални резултати, независимо от промените, с които ни се налага да съжителстваме.

При необходимост от допълнителна информация, можете да се свържете с Графтек ООД:

Иван Иванов
Тел.: 0882/ 447 006
имейл: office@labelstech.com
гр. София
ул. Охрид 53

 

Интернет портал за печатни технологии.