ДАС-С ЕТ на нов адрес

4019
ДАС-С ЕТ на нов адрес

ДАС-С се преместиха на нов адрес в кв. Суха Река на ул. „Бесарабия” № 9. Фирмата предлага услугата поставяне на цветни метални лайсни.

ДАС-С извършва: Поставяне цветни метални лайсни на календари с размери 35см, 50см, 70см. Офсетов печат, дигитален печат, шанцоване, перфорация, биговане. Книговезки процеси. Тампонен печат върху: химикалки, запалки и др.

Телефоните и имейлът на фирмата за връзка остават непроменени:
гр. София
кв. Суха Река, ул. „Бесарабия” № 9
Тел.: 02/ 945 45 39
Тел.: 0888/ 801 696
das.s@abv.bg

ДАС-С ЕТ използват случая да Ви предложат във връзка с предстоящата календарна кампания услугата поставяне на цветни лайсни.

Повече за поставянето на лайсни, размери и цветове можете да видите тук:

 

цветни лайсни

 
Информация за ДАС-С ЕТ  можете да намерите ТУК!

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.