ДАС-2 ООД вече разполага с нова машина за обличане на твърда подвързия

2158
ДАС-2 ООД вече разполага с нова машина за обличане на твърда подвързия

Фирмата предлага на клиентите високо качество на изработка и максимално бързи срокове на изпълнение.

Новата машина има възможност за обличане на твърда подвързия с минимален 130Х130 мм и максимален 500Х700 мм формат на книжното тяло .

За ДАС-2 ООД
Фирмата извършва следните услуги:Изработка на твърда подвързия, предпечат, книговезки услуги, довършителни процеси в полиграфията. Поставяне на спирали, лайсни, капси, ъгълчета, ринг механизми. Щанцоване, биговане, перфорация, ламиниране, голд печат. Календари, прозорчета за календари, торбички, папки.

гр. София
1741, ул. Войнишко въстание № 95
Тел.: 02/ 999 10 71
Тел.: 0888/ 374 110
das_d@abv.bg
www.das-2.com

 

 

Профил в www.polygraphy.info.

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.