Два нови режещи плотера от GCC

2911

Новите модели Expert 52″ и Expert 52 LX са на ширина 132 см.

Expert 52 и Expert 52 LX вече се предлагат на пазара и обезпечават потребителя с ширина на рязане до 1320мм, скорост до 400мм/сек, оптимален натиск до 250гр., гарантирано водене на медията в дължина до 3м, високо качество и надеждност на супер цена. Новите модели Expert 52 и Expert 52 LX поставят нов еталон за гъвкавост, висока точност и надеждност на невероятно достъпна цена.Преимущества на режещите плотери GCC Expert 52 и Expert 52 LX: 

  • Прецизна система за контурно рязане AAS II (при Expert 52 LX) 

GCC Expert 52 LX са оборудвани със системата AAS II, която гарантира прецизно рязане по контур за производство на пълноцветни стикери.

  • Гарантирано водене на медията до 3 метра дължина

Плотерите GCC Expert 52/ Expert 52 LX се произвеждат от здрави и качествени компоненти. Оборудвани са с прецизен барабан и притискащи ролки за водене на медията, които осигуряват гарантирана точност на рязане по цялата ширина на режещия плотер, в дължина от 3 метра.

  • Гъвкава комуникация 

GCC Expert 52/ Expert 52 LX предлагат на потребителя двойна свързаност чрез USB и сериен порт. USB порта осигурява бърза обработка на данни между компютъра и плотерa.

  • Windows драйвер 

 С помощта на драйвера Expert 52/ Expert 52 LX позволяват изпращане на файловете за рязане директно от CorelDraw и Adobe Illustrator.

  • Лесен и удобен за работа интерфейс и софтуер

GCC Expert 24 LX се управлява и настройва с лекота дори от начинаещи потребители от контролния панел, а работата със софтуера Great Cut е бърза и удобна.

  • Жлеб за отрязване на медията 

Каналът позволява бързо и прецизно отрязване на медията чрез нож, като фирата се свежда до минимум.

За повече информация: Адком

Интернет портал за печатни технологии.