Двудневен Open House на 5 и 6 октомври 2016 год

1395
Двудневен Open House на 5 и 6 октомври 2016 год

Събитието организирано от Комори е посветено на възможностите на половин форматния печат.

Komori International Europe организира двудневен Open House на 5 и 6 октомври 2016 год., посветен на пълния потенциал на половин форматния печат. По време на мероприятието Комори ще си партнира със Screen, давайки възможност на гостите да се запознаят с най-новите технологии и характеристики по време на демонстрации „на живо“ на три съвършено различни печатни машини.

Komori Impremia IS29, digital UV inkjet
Impremia IS29, чиито редовни продажби стартираха по време на drupa 2016, бе приета радушно от много дигитални печатари за възможностите, които дава за печат върху всякакви субстрати, без предварителна повърхностна обработка. Impremia IS29 е подходяща за широка гама от субстрати и формати, и позволява печат върху тях с офсетова или дигитална технология без никаква специална обработка; предлага едностранен или двустранен висококачествен печат. Транспортирането на листа грайфер-грайфер осигурява висока точност на регистъра. Моменталната изпичаща LED UV система позволява двустранен печат при едно преминаване на листа. Отпечатаният лист може да се изпрати за довършителни работи веднага след това, което дава възможност за отпечатване на малки тиражи на множество различни заглавия и бързо обръщане.

Новата Komori Lithrone G29, офсетова H-UV
Lithrone G29 бе представена за първи път на drupa 2016, а сега вече прави своя дебют в Komori Graphic Center Europe. Машината е конфигурирана с пет печатни секции, лакова секция и удължено извеждане. Високата производителност, обусловена от оборудването на машината с най-нови технологии и системи, ще бъде демонстрирана с H-UV печат върху тежки и леки хартии. Машината поддържа високо качество на печат дори при максимална скорост. Системата за инспекция PQA-S V5 разполага с камера 4К за контрол върху цвета по време на печат, в допълнение на инспекцията с висока прецизност. Бързата проверка на качеството се изпълнява от системата PDC-SX за спектрален контрол на плътността на печата, а цветовия контрол от PQA-S V5 извършван по време на печат, осигурява високо качество и производителност.

Screen Truepress Jet520HD – дигитална високоскоростна мастиленоструйна
В качеството си на изключителен дистрибутиращ партньор на Truepress Jet520HD, Комори ще предостави възможност на посетителите да се запознаят с тази високоскоростна машина с inkjet непрекъснат печат в централата на Screen в Амстелфеен. Машината използва пигментни мастила на водна основа за висококачествен печат на висока скорост (1500 цветни страници или 120 м в минута) върху широка гама от хартии. Тя е перфектна за разнообразни приложения, напр. печат на книги, каталози и direct mail. Системата допълва поредицата от високоефективни офсетови машини на Комори и предлага гъвкаво решение на търсенията на машини за отпечатване на малки тиражи.

Отваряме нови страници
Комори разширява потенциала за печат съвместно със своите клиенти посредством използване на пълната гама от продукти – не само офсетови печатни машини, но също така и дигитални печатни системи, машини за довършителна обработка, печатни платки, консумативи и оборудване. Чрез свързване на клиентите с Комори, на офсета с дигиталния печат, Комори е в състояние да отвори нови страници като доставчик на цялостни решения.

По време на събитието Open House на 5 и 6 октомври 2016 год., предстоят технологични демонстрации с Impremia IS29, Lithrone G29 и TruepressJet520HD.

Вижте подробности за програмата и мястото за провеждане:

покана комори

Регистрирайте се сега
Свържете се с нас за регистрация и участие:
Булграфика
office@bulgraphica.com
тел. 02 876 0493
www.bulgraphica.com

Интернет портал за печатни технологии.