Джи Пойнт Плюс с втора печатна база

4770

Новата печатна база е оборудвана с чисто нова дигитална машина HP Indigo модел 3350 и машини за пълен цикъл довършителни операции.

Втората печатница на Джи Пойнт Плюс се намира на адрес гр. София, бул. Шипченски проход 63(сградите на завод Електроника).  По този начин фирмата вече предлага пълна услуга от двете страни на центъра на София.

Повече за новата печатница на Джи Пойнт Плюс ООД вижте тук:

j-point.net/print-house2

Офис 2
гр. София, бул. “Шипченски проход” 63 (в двора на бившия Завод Електроника)
тел./факс: 02/ 439 11 70
тел./факс: 02/ 439 11 71
E-mail: indigo2@j-point.net


Вижте по-голяма карта

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.