Дигитална печатница S360 се оборудва с машина за директен печат

3953
Дигитална печатница S360 се оборудва с машина за директен печат

Новата придобивка в Дигитална печатница S360 е AGFA Anapurna M1600 – широкоформатен хибриден принтер, предназначен за директен печат върху плоскости и ролни медии.

Доставчик на оборудването е Адком.

 

m1600_header_4ywg

 

Дигитална печатница S360 е готова да отговори на нуждите на клиенти, които желаят директен печат върху плоскости и ролни медии при високи производствени скорости с безупречно качество и бяло мастило, което открива нови възможности за печат върху прозрачни ролни и плоски медии. Освен че е и перфектно решение за печат на медии за задно и/или предно осветяване, бялото мастило се използва и като чист цвят при печат, за засилване на акцента върху определени детайли от изображението. Печатът на подложка от бяло след останалите цветове или като чист цвят се извършва в един цикъл.

 

s360_2_d9ej

 

AGFA Anapurna M1600 е проектиран да печата с безупречно качество, както върху всякакви видове (дори и екзотични) плоски материали, така и върху гъвкави ролни медии с приложение във външната и вътрешната реклама.  Материалите, върху които печата, са различни гъвкави ролни материали като фолио, хартия, винил, беклит, канаваца, плат и т.н, както и печат върху плоскости от PVC, плексиглас, дърво, метал, стъкло, поликарбонат, алуминиеви сандвичови панели, пенокартон и др., за производството на различни дисплеи, постери, POP, банери, рекламни и изложбени пана, подова и сценична графика.

 

s360_90dl

 

AGFA е един от малкото производители на оборудване, които сами произвеждат мастилата си, които имат висока адхезия към различните материали, дълъг живот в опаковката, висока издръжливост UV светлина и широка цветова гама. Използваните мастила се фиксират към различните материали плоскости и ролни медии посредством UV лампи, правейки отпечатъците устойчиви на вода и всякакви други въздействия при атмосферни условия.

 

За контакти с Дигитална печатница S360 и поръчки:

Телефони: 02/ 829 58 86 ; 0885 68 40 40;
Търговски отдел: 0888 930 626
e-mail: office@s360-bg.com

Адрес: гр. София 1330, ж.к „Красна поляна“, ул. „Методи Кусевич“ №26
Работно време: 09.00 – 18.00 ч.  / oт понеделник до петък /

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.