Дни на персонализацията на рекламни и фото сувенири

3664

На 8 и 9 юни в София АНОНС и FACTOR.BG ще демонстрират работещи системи и портфолио консумативи за персонализация на рекламни и фото сувенири:

– лазерни и механични гравири, пластмаси, фолио и метали за гравиране
– сублимационни и фотопринтери, термопреси, сублимационни сувенири, Unisub и ChromaLuxe продукти

Сублимационния печат, лазерното и механично гравиране са предпочитаните технологии за персонализация на рекламни и фото сувенири в „премиум“ класа. Продажбите на такива системи бележат ръст, поради нарастналото търсене на възможности за диференциране на бизнеса от общия поток – както за студиата, предлагащи услугите по персонализация, така и за крайните клиенти, които търсят оптимален резултат с редуцураните си рекламни бюджети.

Многообразието от продукти, които могат да бъдат персонализирани посредством тези технологии е необозримо – от обичайните запалки, химикалки, бележници, през чаши, баджове, табелки, текстилни атрикули, облекла и фото-панели, до табла за съобщения, бели дъски и индустриални контролни панели.

АНОНС ще представи:
– Лазерни гравиращи системи Gravograph серия iQ – уникални лазери за гравиране и персонализирация на широка гама сувенири, изключително качество при гравиране на снимки, работа с променлива информация
– Лазерни гравиращи системи Artsign – достъпно решение за всеки офис, надеждни с изключително лесна и икономична поддръжка, доказали се след повече от 4 годишно присъствие на пазара у нас.
-CNC рутер Gravograph М20 Jewel – малък, тих … и гравира всичко: табелки, химикали, часовници, телефони, пръстени и халки, снимки, визитници, ключодържатели …
-Материали за лазерно и механично гравиране. Най-голямото разнообразие предлагано до сега: пластмаси, метали, фолиа, гуми за печати и др.

FACTOR.BG ще представи:
– Сублимационни системи Ricoh с гел мастила Sawgrass SubliJet-R – уникално решение за малък и стартиращ бизнес, изключително лесно за употреба и неизискващо поддръжка, на цена 599 лв за пълна окомплектовка – принтер, мастила, хартия. Един от най-продаваните продукти от портфолиото на FACTOR.BG!
– Индустриални сублимационни мастила Sawgrass SubliM и принтери Epson Stylus Pro
– Фото-чаши за сублимация, с гаранция над 500 измивания в миялна машина!
– Фото-продукти за сублимация UNISUB и ChromaLuxe – подложки, баджове, магнити, фото-панели от MDF, HDF, пластмаса, алуминий и стомана.
– Уникални тениски за сублимация от 100% полиестер, които са неразличими на допир, но са по-комфортни за носене и поемат влагата по-добре от памучните.
– Термопреси GeoKnight и Transmatic за стартиращи бизнеси и за индустриални потребители.
– фотопринтери EPSON L800 – най-ниската цена на копие при перфектно фото-качество. Мастилото за снимка 10х15 см струва 5 ст. с ДДС.
– разнообразие от фото-хартии Katana за инк-джет печат.

Препоръчваме да заявите ден и час за демонстрация предварително, за да можем да отделим необходимото време и да осигурим достатъчно консумативи в наличност.

Можете да изпратите заявката си на:
info@factor.bg или office@anons.eu
Входът е свободен, от 10:30 ч. до 17:30 часа.

Дни на персонализацията на рекламни и фото сувенири ще се проведе на 8 и 9 юни в София, в Интер Експо Център,
фоайето на палати 5 и 6, от 10.30 до 18.00 часа

Интер Експо Център

За допълнителна информация:
www.factor.bg www.anons.eu
e-mail: info@factor.bg email: office@anons.eu
Тел.: 0896 738700 Тел.: 042 98 72 74

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.